Egész életemben válaszok után kutattam. Mit adhat nekem, ha elmegyek Access Bars tanfolyamra, és elkezdek kérdésben élni?

Egész életedben válaszokat kerestél, mert azt tanultad, hogy meg kell érteni a dolgokat, és az visz előre. Azt erősítették benned, hogy gyűjts tapasztalatokat, mert a tapasztalat érték, és az majd segít eliazodnod a világban. Aztán a kész válaszok, amiket kialakítottál ezekből, olyan automatizmussá váltak, hogy sokszor már észre sem veszed a reakcióidat, amik azonnal felmerülnek benned, amint egy kérdés napvilágot lát. Olyan, mint csípőből tüzelni.

Láttad a Matrix című filmet? Emlékszel, hogyan éltek az emberek a Matrixban? Programozottan. Nem ismertél magadra kissé?

Nem voltak éberek arra, hogy mi is volt ott valójában, hanem robotpilóta üzemmódban élték az életüket. Persze olyan is van, hogy nincs meg a kész válasz a tarsolyban. Olyankor kezdődik az agyalás, kutakodás az elmében,  aztán kapsz valamilyen következtetést valahonnan, ami értelmesnek tűnik. Hurrá, megvan a válasz, tudom mi miért történt! Szuper, és akkor mi van? Vajon amit kilogikáztál az az igazság, vagy csak egy lehetséges megoldás, egy következtetés az alapján, ami  korábban bement az elmédbe?

Tudom, tök furán hangzik ez az egész, és azt mondom nem is kell elhinned nekem, egyszerűen csak kérdezd meg magadtól, hol vagy most, mire jutottál a válaszaiddal?

Ott vagy-e, ahol lenni szeretnél? Éled-e a boldog, örömteli életet? Tudod-e másképpen működtetni az életedet, most, hogy a múltad kapcsán válaszokat kaptál? Igen néha a válaszok segítettek döntéseket hozni, csak azt nem vetted észre, hogy abban az adott helyzetben a válaszaid hatására, nem láttál meg semmi mást, csak ami beleillett a képbe, egyetlen nyomvonalon haladtál? Amikor az elménk gyártotta válaszokat használjuk, akkor csak ugyanabban a körben mozgunk, ahonnan nem lehet kijutni, csak ha elkezdünk valami teljesen mást!

 

Mi lenne, ha hagynád a válaszok keresését?

Mi lenne, ha elismernéd azt, ami van, és arra felé haladnál, hogy mit lehet az életedből kihozni, most, ebben a pillanatban? Ha a 10’-20’-30’ éves válaszkeresés nem vezetett eredményre, mert még mindig nem szárnyal az életed, akkor minek folytatni?
Élsz ahogy élsz, van amid van, és „Mi egyéb lehetséges?” Abból a pontból, ahol most vagy, mi mást teremthetsz, anélkül, hogy hagynád, hogy a múlt beleszóljon?

 

nézőpontok

 

Mit kaphatsz az Access Bars tanfolyamon?

Eszközöket, hogy egy másik valóságot teremts magadnak.

Hogyan?

A kérdések erejével! Ez elég szokatlan módja az életnek? Igen!

És minek a kérdés, ha nem keresünk rá választ?

Mert nyitja a teret! Kitágítja a horizontodat, és azt is meglátod, amit eddig nem.
Kíváncsivá, játékossá tesz (ellentétben a válaszokkal), és ez egy más rezgésre helyez téged.
Lehetőségeket hoz az életedbe, amikből választhatsz.

És közben válaszok is érkeznek, csak nem az elmédből, nem a polaritásból, nem a múltból.
Olyasmi is megjelenhet az életedben, amit eddig elképzelni sem tudtál.
Ezzekkel az eszközökkel, és az Access Bars pontok érintésével, egy teljesen más valóságot teremtetsz magadnak!

Lépj ki a Matrixból! Választod?

Tanfolyamról információk és jelentkezés itt>>
Kipróbálnád egyéni kezelésen? Itt tudsz informálódni és jelentkezni>>
Szeretnél még többet megtudni az Access Barsról, akkor iratkozz fel itt>>
Szeretnél ingyenes eszközöket? Itt találsz néhányat>>
Ki vagyok én?
Olvasnál még tőlem mást is? A blogomban megteheted>>

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial