A nagyszerű külsőhöz

már minden adott, stílusos ruhatár, szuper frizura, klassz smink. A tükörben mégsem azt látod, amit szeretnél?

 

Vagy pont az állít meg

a kortalanná válás útján, hogy nem érzed magad sugárzóan fiatalosnak és energikusnak. Csak legyintesz, minek a jó ruha, ha az arcod ráncos, a tested fáradt?

Feladás vagy beletörődés helyett

Facelift

energetikai ránctalanítás

 

Mi lenne, ha

 a feladás, beletörődés helyett egy másik úton indulnál el? Lehetséges, hogy az öregedés nem lenne olyan ütemű, ha nem lennének nézőpontjaid arról, hogy a te korodban ez már egy szükségszerű folyamat?

Az öregedésről,

 mint természetes és megállíthatatlan folyamatról számos bevett nézőpont kering a világban. Mennyi mindent kapunk készen a környezetünkből, amiket megkérdőjelezés nélkül beveszünk.

♦ Majd, ha ennyi idős leszel, mint én megtudod…
♦ Nekem ez már nem illik…
♦ Az én koromban már ilyet nem vehetek fel…
♦ Hát jól megöregedtem….
♦ Fáj a térdem, ez már kortünet…

Ha körülnézel valóban az öregedés jeleit látod mások arcán és testén. Ebből vonod le azt a következtetést, hogy nincs más lehetőség, öregedni kell, és ez együtt jár különböző tünetek megjelenésével. Ha olyat látsz, aki fiatalos, fitt és kisimult, akkor ezt a szerencsés genetikának tudod be.

Mi van, ha nem erről van szó?

Ha a nézőpontjaid teremtik a valóságodat, és persze mindenki másét is, és éppen azért mutatkoznak az öregedés jelei egy bizonyos koron túl, mert van erről egy csomó nézőpontunk? 

Ennek nem kell így lenni?

Lehetséges, hogy kinézhetsz és érezheted magad fiatalabbnak, pusztán azzal, hogy törlöd azokat a nézőpontokat, amik alapján a testedet ilyennek teremted? Mindenféle sebészeti, szépészeti, vagy kémiai beavatkozás nélkül, amik sokszor szörnyű eredménnyel járnak.

Access Facelift – energetikai ránctalanítás

Az Access Facelift

energetikai ránctalanítás, képes megszüntetni azokat az öregedéssel kapcsolatos korlátozó nézőpontokat, amiket befixáltál a testedbe.

Az, hogy közben a ráncaid

kisimulhatnak, az arcod sugárzóbb lesz, az, hogy a bőröd hidratáltabbnak tűnik, és a tekintetedben újra megjelenik a fiatalos lendület az csak a mellékhatás.

Minderre a szépészeti műtétek,

az arckrémek csak átmenetileg képesek. Mivel a meggyőződéseid érintetlenek maradnak, általuk az öregedés folyamata nem lassul le. A Facelifttel viszont van rá esély.

Akkor most azt mondod, hogy az Access Facelift energetikai ránctalanítás egy végleges megoldás?

Ez az örök fiatalság elixírje?

Hazugság lenne azt állítani,

hogy sohasem használódik el a test, vagy hogy kizárólag az öregedés nézőpontjai játszanak benne szerepet. Viszont  a nézőpontok tisztulásával, az Access Facelift energiák alkalmazásával ez a folyamat visszafordulhat egy kedvezőbb állapotba, és lelassulhat az öregedés.

A kor csak egy szám.

Nem szükséges megteremteni hozzá az öregedéssel kapcsolatos állapotokat is. Egyszer mind megöregszünk, csakhogy nem mindegy mennyire gyorsan, és hogy közben hogyan érezzük magunkat, és hogy viszonyulunk a testünkhöz.

Milyen kezelésről van szó?

Az Access Facelift – energetikai ránctalanítás egy gyengéd, kellemes, megnyugtató, érintés és táplálás, az arcon, a nyakon és a dekoltázson. Bár a kezelést az arcon végezzük, a hatása nem csak az arcon, hanem az egész testen megjelenik.

A kezelés során számos energiát meghívunk, ezek arra szolgálnak, hogy sejtszinten megváltoztassák mindazt, amit beépítettél a testedbe. Kioldják ami akadályozza a tested harmonikus működését, és beindítják az elakadt folyamatokat. Az Access Facelift – energetikai ránctalanítás 29 féle energiát használ (több ezek közül összetett, szóval ennél sokkal többet). Elősegítik, hogy a tested újra erőre kapjon, és ráébredj arra a végtelen potenciálra, ami benned van.

 

Valóban nem csak a ráncok eltűntetéséről szól, hanem sokkal több annál. Egy olyan belső folyamat, aminek a következtében átalakulhat benned mindaz, amit eddig az öregedésről hittél. Megszűnhetnek a korlátok, a fix nézőpontok, amik benne tartottak az öregedési folyamatban, amik miatt úgy hitted, a testednek öregednie kell.

noagestyling logo

Milyen lenne, ha megengedésben lennél a fiatalodással? Mi lenne, ha megengedésben lennél az öregedéssel?

Meglepő, mégis gyakran előfordul,

hogy előbbit nem engedjük meg, míg utóbbival ellenállásba megyünk. A legtöbben abból az energiából kezdenek bele a kezelésbe, hogy ami van az rossz, és hozzuk helyre azt, ami elromlott. Szerencsére a Facelift teszi a dolgát, ugyanakkor a megengedése annak ami van, sokkal több könnyedséget és hatékonyságot rejt magában. Ezért azon vagyok, hogy a kezelés-sorozat folyamán több könnyedség, több megengedés jelenjen meg.

Amikor hajlandó vagy elengedni

azokat a nézőpontokat, amik benne tartanak az öregedés folyamatában, akkor egészen mást fogsz tapasztalni a világodban. Hatalmas invitálássá válsz mások számára, hogy ők is kilépjenek a világ szabályrendszeréből, és új valóságot teremtsenek maguknak. Ahhoz, hogy megengedésben légy a fiatalodással, arra van szükség, hogy válaszd azt, és engedd meg magadnak, hogy azok a nézőpontok, amik akadályozzák ezt, kitörlődjenek.

ősz hajú nők
ősz hajú nők

Mit nyerhetsz vele?

 

♦ bőröd rugalmasabbá, feszesebbé, ragyogóbbá válhat,

♦ az öregedés jelei, mint ráncok, foltok megszűnhetnek,

♦ sebhelyek, hegek elhalványulhatnak, megszűnhetnek,

♦ a nap káros hatásaiból eredő bőrelváltozások eltűnhetnek,

♦ tág pórusok, pattanások, zsíros bőr, száraz bőr problémák megoldódhatnak,

♦ a testeddel, az öregedéssel, korosodással, elmúlással, önmagadként létezés elutasításával kapcsolatos nézőpontok oldódhatnak,

♦ és mennyi minden még, ami szabad szemmel nem látható és amit most még elképzelni sem tudsz.

Hogyan zajlik a Facelift – energetikai ránctalanítás?

A kezelés során masszázságyon fekszel, és a dekoltázsodat, a nyakadat, az arcodat, és a fejed bizonyos pontjait, területeit érintem, miközben te pihensz, relaxálsz, alszol. Ezt megelőzően, ha ezt külön kérted, szóbeli tisztításokat végzünk az öregedéssel, az elmúlással, a testeddel, a lényeddel kapcsolatban, az adott helyzetnek megfelelően.

A kezelés 90 perces. Ha a kezelés mellé szóbeli facilitálást is szeretnél akkor 120 perces.

Hány kezelésre lesz szükség?

Attól függően mennyire vagy nyitott és befogadó az energiákra 5-20 kezeléssel tartós változás érhető el, ami már a 3. kezeléstől kezdve észrevehető az arcon.

Kinek való?

Akkor érdemes kipróbálnod

az Access Facelift –energetikai ránctalanítást, ha nem csak látszatmegoldásokra törekszel, és szeretnéd, ha a tested megkapná mindazt, amitől tartósan jól érezheti magát. Ha felismerted, hogy az, amit itt kapsz, sokkal több, mint a ráncaid eltüntetése. Sőt! Az elsődleges értéke nem az arc kisimulása, hanem az öregedéssel, testtel, elmúlással kapcsolatos korlátozások és az öregedés elutasításának elengedése.

szőke vidám nő

Benedek Krisztina önismereti és stílus faciltátor

„Milyen az az élet, ami nem csak úgy történik veled,

hanem amit te teremtesz? Milyen az a test, amilyenben jó élned, ami aszerint változik, amilyen nézőpontokkal teremted?”

Access facelift kezelés
Access facelift kezelés

Ki vagyok én? Miért válassz engem?

Benedek Krisztina

önismereti és stílus facilitátor 

Mit teszek és mit nem  facilitátorként?

♦ Nem adok tanácsot, nem mondom meg, mi a helyes, és nem mondom meg azt sem, mit kéne tenned. A választás mindig a te kezedben van. Kérdésekkel terelgetlek afelé, hogy te magad ismerd fel, mi működne neked. Olykor adok információt ha ez előrébb visz, de ez sosem tanács formájában érkezik!

♦ Nem erőltetem rád a saját nézőpontjaimat, nem akarlak meggyőzni arról, hogy azt válaszd, ami szerintem helyes lenne. A saját válaszaid benned vannak. Facilitátorként segítelek, hogy ezek a válaszok a felszínre kerülhessenek.

♦ Nem döntöm el előre, mi zajlik majd a konzultáción, hanem az éberségem vezet, itt és most, mi az ami a leghatékonyabb lenne. Van eszköztáram, amit használok, de hogy éppen melyik eszközt húzom elő a szerszámosládából, azt a pillanatnyi helyzet szüli. Így sokkal személyre szabottabb tud lenni egy adott konzultáció, és nincs két egyforma “találkozás” sem.

♦ A kitűzött cél viszont egy biztos pont. Hétről hétre afelé haladunk, hogy a kitűzőtt célodat elérjük!

2006 óta járom a tudatosodás útját. 2018. óta foglalkozom stílustanácsadással. Folyamatosan képzem magam, számos technikát elsajátítottam, végzettséget szereztem belőle. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosodás során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden, amiről beszélek, mindent, amit használok a konzultációim során, azt teszteltem.

Felismertem, hogy a leginkább az jelent kihívást,

hogy hogyan integráljuk a szellemiséget az anyaggal. Hogyan legyünk tudatosak és közben élvezzük az életet. Miként ne utasítsunk el semmit ami élvezetet okoz, és hogyan hozzuk ki magunkból a lehető legtöbbet, anélkül, hogy elhanyagolnánk a külsőnket, vagy eltávolodnánk a testünktől.

Az évek során gyűjtött tapasztalataim és tudásom arra az elhatározásra juttatott, hogy a változásodat úgy tudom leginkább támogatni ha az általam tanultakat rugalmasan kezelem, és személyre szabottan a te igényeidnek megfelelően alkalmazom, mert így a folyamatok felgyorsíthatók.

Van egy vízióm,

hogy támogassam a nőket abban, hogy elismerjék a képességeiket, éljenek az adottságaikkal és megadják maguknak azt a figyelmet és törődést, amire igényük van.

 

Meggyőződésem, hogy az idő múlásával nem kell belemerevednünk az életünkbe. Minden kornak megvannak a maga lehetőségei és kihívásai, amik új értelmezést adhatnak az életünknek. Eközben nem kell lemondanunk az örömről és a kiteljesedésről sem.  Lehet, hogy az éveink száma emelkedik, mi mégis lehetünk kortalanok.

 

Ha megtaláljuk a saját egyedi kifejezésmódunkat, ha elkezdünk együttműködni a testünk változásaival, akkor nem számít a kor, nem számít az alkat, nem számítanak a ráncok, vagy más testi adottságok. Nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat  a bőrünkben.

 

Általam tanult módszerek: Szellemgyógyászat, Aura és lakástisztítás, Pranic Healing, Prána pszichoterápia, Kristálygyógyítás, Kapcsolatteremtő gyógyítás, Kapcsolatteremtés, Spirituális Választerápia, Lélekmasszázs, Testpulzálás, Metamorf masszázs, ThetaHealing: DNS1-2, Teremtés-Bőség, Szivárványgyerekek, Intuitív anatómia, Schüssler arcdiagnosztika, Quantum Leap Program, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Consciousness: Access Bars, Access  Testkezelések, ESSE, Beszélgetés az entitásokkal, Sedona-módszer, Grafológia, Enneagram, NLP, OH-kártya, Mindfulness, Life és Mindfulness coaching

Stílus tanfolyamok:
Szín és stílustanácsadó képzés 4 színtípusra – Alapmodul, Női szín és stílustanácsadó modul, Férfi szín és stílustanácsadói modul, Szín és stílustanácsadó képzés 12 színtípusra, Stylist képzés, Sminkes képzés, 

A számos technika, amivel életem során találkoztam, rengeteg tapasztalathoz segített hozzá, mindegyik hozzáadott az életemhez, és a bennem zajló változáshoz. Az önismeret terén az  Access Consciousness ®,  tágította ki leginkább számomra a teret, és erősített meg abban, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel és végtelen teremtő erővel rendelkezem. Olyan eszközzé vált számomra, amit nap, mint nap használok, és őszintén ajánlok neked is! Az Access Barst, az Access Testkezeléseket, és az Access Faceliftet évek óta tanítom is tanfolyamaimon.


Manapság az Accessel karöltve a Sedona-módszer, a Grafológia, az Enneagram, az NLP, az OH-kártya, a Mindfulness és coaching eszközök adják az alapját a működésemnek. Más módszerekből inkább csak szemezgetek, és vannak olyanok, amiket teljesen elhagytam az idők folyamán, mert mai látásmódom szerint nem tágítják a lehetőségek terét, inkább leszűkítik azt.

 

színkerék

Mekkora befektetés?

Az értéke felbecsülhetetlen

hiszen nem egyszerűen arról van szó, hogy a kezelések hatására ragyogóbbá válik a külsőd, hanem arról, hogy egy teljesen új valóságot teremthetsz általa. A tested felszabadulhat az eddigi korlátai alól, a nézőpontok, amik meghatározták eddigi irányultságodat megszűnhetnek, és a világod kitágul. Könnyeddé, nyitottá, felszabadulttá válhatsz és ez az egész testedre, és az egész életedre, a kapcsolataidra, a munkádra, és minden élethelyzetedre hatással lehet. 

Facelift – energetikai ránctalanítás:

18.000 Ft/90 perc

alkalomszerűen vásárolható plusz 30 perc szóbeli facilitálás: 6000 Ft/30 perc

 

6 alkalom egyidejű vásárlása esetén + 30 perc ajándék szóbeli facilitálással(vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel)

108.000 Ft helyett 93.000 Ft

Hol veheted igénybe?

Személyesen Dunakeszin tudunk találkozni. Nyugalmas és meghitt környezetben tartom a találkozókat. Pontos címet a jelentkezést követően egyeztetünk.

Hogy tudsz jelentkezni?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, hogy egyeztessük a pontos időpontot és helyet. Kérlek, hogy már az első kapcsolatfelvétel során jelezd nekem, hogy milyen napszakban (délelőtt, délután, 17. óra után) lenne megfelelő neked. Leegyeztetjük az első találkozó időpontját, elküldöm az első kezelésről a díjbekérőt, amin az összes pénzátutalással kapcsolatos adat szerepel. Kérlek, hogy utald el az összeget. A pénz megérkezését követően, küldöm az elektronikus számlát.

Amennyiben 6 alkalmas bérletet szeretnél, akkor ezt jelezd nekem!

Ha egyenként fizeted az alkalmakat, akkor az első alkalmat kivéve, fizetheted a helyszínen készpénzben. 

Fontos!

A foglalásod akkor válik véglegessé, amint  a pénz beérkezik a számlámra. A kezelésre csak ezután kerülhet sor. Az egyeztetett időpont törlődik, ha a pénz a megadott határidőre nem érkezik meg  a számlára.

Ha valamilyen okból készpénzben tudsz csak fizetni a helyszínen, akkor jelezd ezt nekem és egyeztetjük a lehetőségeket!

 

Felhívom a figyelmed, hogy a már egyeztetett  időpontot, a kezdést megelőző 24 óráig tudod lemondani, a 24 órán belüli lemondást (kivéve ha lebetegszel) nem tudom figyelembe venni. Ebben az esetben az összeget ki kell fizetni.

A lemondás elmulasztására ugyanez érvényes.

Megfázás, köhögés, lázas állapot, herpesz, vagy fertőző betegség esetén nem vállalom a találkozót. Kérlek, hogy légy tekintettel egészséges társaidra, és ne terjeszd a bacilust, vagy vírust.

FONTOS!

Tevékenységeim során gyógyító, egészségügyi, valamint pszichoterápiás tevékenységet nem végzek. A módszerek amiket alkalmazok nem minősülnek sem egészségügyi, sem gyógyítói, sem pszichoterápiás tevékenységnek. Ilyen kompetenciákkal nem rendelkezem! Amennyiben egészségügyi vagy pszichés betegséged van, kérlek keress fel szakorvost, vagy klinikai szakpszichológust.

Jelentkezem Facelift – energetikai ránctalanításra:

Pipáld ki a mezőket!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial