Access Bars tanfolyam

Milyen hozzájárulás lehet az Access Bars ® tanfolyam,
hogy folyamatos áramlásban légy, változz és örömtelivé, szárnyalóvá tedd az életedet

 

Megtapasztaltad milyen Access Bars® után a hangulatod, és szeretnél ebből még többet? Vannak olyan családtagjaid, akiknek hozzájárulás lehet a Bars kezelés? Szeretnéd kiegészíteni a tevékenységedet, és Access Bars® kezelőként dolgozni? Szívesen tartoznál egy támogató csapatba, és változnál az Access Consciousness® eszközeivel?

 

Régóta keresel olyan technikát, módszert, vagy eszközöket, amivel gyorsabban haladhatsz, ami hozzájárulás lehet az életedhez, ami abban támogat, hogy a napjaid valóban ragyogóvá váljanak. Nos, sokan vannak ugyanígy. Akik nem vánszorogni szeretnének, és lassú, évek alatt bekövetkező változásra vágynak, akik nem akarják telesírni a párnájukat, akiknek elég volt a dogmákból, szabályokból, korlátozásokból. Mert az Access mindezt nem teszi. Ha hívást érzel, akkor, ami hatalmas változást hozhat az életedben az az

 

Access Bars ® tanfolyam

 

Az Access Bars ® zseniális eszköz, használatával a téged akadályozó fix nézőpontok, berögzülések kitisztulnak, ezáltal az életedben, a látásmódodban hatalmas változások következnek be. Ezt a fejeden lévő 32 pont (barok) érintésével teszi, anélkül, hogy belemélyednél a traumába. A barok, melyekben tárolod az összes gondolatod, elképzelésed, hiedelmed, megfontolásod, érzelmed és hozzáállásod, melyeket bármelyik életedben fontossá tettél.

access bars tanfolyam

 

.

Ha ezek érintetlenül maradnak, akkor folyamatosan a múltadat teremted újra, és kizárod, hogy valami új, valami más áramolhasson be az életedbe, lehetőségek formájában. Ez nem azt jelenti, hogy a lehetőségek nincsenek jelen, hanem azt, hogy nem veszed észre őket, mert a befixált nézőpontjaidon keresztül látod a világot. Csak olyasmi tud megmutatkozni az életedben, ami összhangban van az elképzeléseiddel. Amit ilyen módon rögzítettél, megszilárdítja az energiaáramlást, és korlátozza képességeidet arra, hogy változásokat teremts. Ha a barok futtatásával, vagy a választásaiddal feloldod ezt a korlátozást, könnyedén hozol létre valami mást, ami jobban megfelel a vágyaidnak. A barok érintésével gyengéden, erőfeszítés nélkül tudod elengedni ezeket a korlátokat. Nem kell szenvedni, nem kell a múltba belemélyedni, és újra átélni azokat az energiákat, és még a változás folyamata is felgyorsul.

Ha futtatod a barokat, megtudhatod, milyen, amikor érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálsz. Persze te választasz, mit fogadsz be, mit vagy hajlandó megélni. Ha gondolatokból, érzésekből, érzelmekből működsz, akkor a létezés helyett, elhatározol, döntesz, bírálsz, következtetsz és ítéleteket alkotsz arról, hogy mit fogadhatsz be, és ezzel korlátozod, hogy mi jelenhet meg az életedben.

 

Miért jó neked az Access Bars ® tanfolyam?

Az Access Bars ® tanfolyam során megtanulod magát a módszert, amivel hozzájárulás lehetsz a saját életedhez és támogathatsz másokat, a családtagjaidat, ismerőseidet, sőt még a praxisodat is bővítheted vele. De ez még nem minden! Olyan szóbeli eszközöket is kapsz a kezedbe, amivel a barok futtatása mellett hatalmas éberségre, tudatosságra tehetsz szert, elősegítve a saját változásodat, persze, ha használod őket! Ha még több változást szeretnél az életedben, akkor a Bars a belépő az Access Consciousness világába, ami hatalmas támogatás a végtelen lehetőségek, végtelen választások és az éberség felismeréséhez.

access bars tanfolyam

 

.

És mit adhat még az Access Bars ® tanfolyam?

Önmagad változásán keresztül hozzájárulás lehetsz a szeretteid életéhez is. Számtalanszor hallom klienseimtől, hogy milyen jó lenne, ha a párom, a gyerekem is eljönne hozzád, mert nekik is jót tenne, ha dolgoznának önmagukon. Nos, ha látod, hogy a párod stresszesen, feszülten érkezik haza, vagy a gyermekednek vannak gondjai az iskolában, amivel nehezen birkózik, akkor nagyszerű eszköz lehet a kezedben az Access Bars, hiszen ezt bárki meg tudja tanulni, nem kell hozzá semmilyen megelőző szaktudás. Ha semmi mást nem teszel, mint adsz nekik egy Bars kezelést, és ők közben pihennek, relaxálnak kicsit, máris hatalmas változásokat indíthatsz el bennük. És ezzel egyáltalán nem avatkozol bele az életükbe, és meghagyod a választást nekik, hiszen akkora változás történik egyszerre, amekkora befogadására hajlandók. A legrosszabb esetben ellazulnak, relaxálnak és pihennek, a legjobb esetben az egész életük megváltozik. Mit teremthetsz ezzel magatoknak és a világnak?

 

Mit kapsz, ha eljössz?

 • A tanfolyamon elsajátítod, hogy hol vannak a pontok, és hogyan futtasd a bars pontokat,
 • kapsz szóbeli eszközöket , és ezek hozzájárulnak életed kiterjesztéséhez, és hogy felismerd végtelen lény vagy, és minden megtalálható benned, ami a teremtő élethez kell,
 • két kezelést ajándékozol, és két kezelést kapsz,
 • elkezdenek futni a barjaid, amitől fix, berögzített nézőpontjaid  szűnnek meg, amik elengedésére hajlandó vagy,
 • kapsz kézikönyvet, és más segédleteket,
 • oklevelet, ami igazolja, hogy Access Bars ® kezelővé váltál, és hivatalosan is kezelhetsz.

 

access bars tanfolyam

.

Kinek való az Access Bars ® tanfolyam?

Neked való, ha:

 • nyitott vagy a változásra,
 • ha szeretnél boldog, könnyed, szárnyaló életet,
 • felismerted, hogy az életedet te teremted, akár tudatos vagy rá, akár nem,
 • több éberségre, tudatosságra vágysz,
 • megértetted, mi mindent teremthetsz ezzel a lehetőséggel,
 • szeretnél egy kiterjesztő, tértágító, erőteljes, gyors és hatékony eszközt a kezedbe.

 

Kinek nem való?

Nem neked való, ha másoktól várod a megoldást az életedre, ha folyamatosan csak felelősöket keresel, és ha eszedben sincs kilépni a komfortzónádból.

Mit jelent, hogy légy önmagad?

Dr. Dain Heer videója erről:

 

Ki tartja a tanfolyamot?

benedek krisztinaBenedek Krisztina, Access Bars, Body és Facelift facilitátor, a tudatos és örömteli életre vágyók mentora vagyok, 2006 óta járom a tudatosodás útját. Számos technikát elsajátítottam (Pranic Healing, SVT, Holistic Pulsing, Reconnective Healing, Reconnection, Schüssler arcdiagnosztika, ThetaHealing, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Bars, Access Testkezelések, Access ESSE testkezelés) többnek az összes modulján végig mentem, így a teljes tudásanyagot megtanultam, és azóta is képzem magam. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosságfejlesztés során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden, amiről beszélek, mindent, amit használok a konzultációim során, azt magamon teszteltem. De természetesen nem tetszelgek a guru szerepében, hiszen én is folyamatosan fejlesztem magam, járom az utam és minden élethelyzetben igyekszem tudatos lenni. Ez persze nekem sem sikerül mindig, vannak gödreim, amibe belelépek, de éppen ez adja meg számomra azt a felkészültséget, mellyel biztos kézzel segítelek.

A számos technika, amivel életem során találkoztam, rengetek tapasztalathoz segített hozzá, mindegyik hozzáadott az életemhez, és a bennem zajló változáshoz. Az Access Consciousness ®, az Access Bars® és az Access Testkezelések ® tágította ki leginkább számomra a teret, és erősített meg abban, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel és végtelen teremtő erővel rendelkezem. Olyan eszközzé vált számomra, amit nap, mint nap használok, és őszintén ajánlok neked is!

 

Mekkora befektetés az Access Bars ® tanfolyam?

Access Bars ® tanfolyam ára: 63.000 Ft.
Ismétlőknek, és 16-17 éves korig: 31.500 Ft.
A tanfolyamon résztvevő felnőttel érkező gyermeknek 15 éves korig ingyenes.

 

Mikor és hol lesz a következő Access Bars ® tanfolyam?

Időpontja:

 

2019. április 27. szombat 9.30-17.30 Dunakeszi
Jelentkezési határidő: 2018. április 24. 20.00

 

Tanfolyamok helyszíne: Dunakeszi (pontos címet jelentkezés után küldök).

A hétvégi tanfolyamokra ha Budapestről, vagy más vidéki városból jönnél, és nem kocsival közlekedsz,
akkor igény esetén megoldható Dunakeszire szállításod kisbuszunkkal.
A Nyugatinál és Újpest Városkapunál tudsz beszállni, és oda is viszünk vissza a tanfolyam végeztével.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges! Kérlek, ha jelentkezel és mégsem tudsz eljönni, tisztelj meg azzal, hogy ezt jelzed felém!!!!

Bejelentkezés:  a jelentkezési űrlapon (lent)

Más időpontban, vagy helyszínen (akár vidéken is) szeretnél tanfolyamot? Jelezd felém, és egyeztessük a lehetőségeket!

Kérlek a jelentkezési űrlapon mindenképpen tüntesd fel melyik tanfolyamon szeretnél részt venni!

Szerződési feltételek itt>>

Adatkezelési tájékoztató itt>>

 

Adatkezelési tájékoztató itt>>

[vissza-a-tetejére]