Access Bars – végtelen tudatosság

Hogyan érj el változást könnyedén, örömmel és ragyogva
az Access Bars ® hozzájárulásával

.

Azt tapasztalod, hogy egy helyben topogsz? Vágyod a változást, de, mintha le lennél láncolva, nem haladsz? Van egy olyan kihívás az életedben, amivel elakadtál? Vágysz valami újra, valami másra? Vágysz a szárnyalásra, a könnyedségre, az örömre, a bőségre? A technikák, amiket eddig megismertél, folyton csak a problémákra fókuszálnak, de te szeretnél valami mást?

 

Rengeteg emberrel találkozom, akik hasonló helyzetben vannak, akik küzdelemnek élik meg az életüket, és szeretnék a változást, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá, vagy eddig még nem találták meg azt a módszert, amivel könnyedén, örömmel és ragyogva fogadhatnának mindent, ami az életükben megjelenik. Nos, ha magadra ismersz, akkor amit ajánlok neked, az az

 

ACCESS BARS ®

 

Az Access Bars ® zseniális eszköz, általa másképpen tudsz működni, és mindaz ami eddig akadályozott, amivel azonosítottad magad kitisztul. Ezt a fejeden lévő 32 pont érintésével teszi, anélkül, hogy belemélyednél a traumába. Ez a 32 pont, a barok, melyekben tárolod az összes gondolatod, elképzelésed, hiedelmed, megfontolásod, érzelmed és hozzáállásod, melyeket bármelyik életedben fontossá tettél.

.

Miért érdemes ezeket törölni?

Azért, mert ha nem teszed, akkor a múltadat teremted újra, meg újra, kizárva ezzel, hogy valami új, valami más áramolhasson be az életedbe, lehetőségek formájában.

Ha futtatod a barjaidat, megtapasztalhatod, milyen az, amikor érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálsz. Te határozod meg, mit fogadsz be, mit vagy hajlandó megélni. Ha gondolatokból, érzésekből, érzelmekből működsz, akkor a létezés helyett, elhatározol, döntesz, bírálsz, következtetsz és ítéleteket alkotsz arról, hogy mit fogadhatsz be, és ezzel korlátozod, hogy mi jelenhet meg az életedben.

Ezzel előre eldöntöd, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen a világodban, hiszen a múlt alapján szilárd elképzelést alakítottál ki arról, hogy az élet hogyan működik. Csak olyasmi tud megmutatkozni az életedben, ami összhangban van az elképzeléseiddel. Minden, amit ilyen módon rögzítettél, megszilárdítja az energiaáramlást, és korlátozza képességeidet arra, hogy változásokat teremts az érintett életterületen. Ha feloldod ezt a korlátozást, könnyedén hozol létre valami mást, ami jobban megfelel a vágyaidnak. A barok érintése abban támogat, hogy gyengéden, erőfeszítés nélkül tudd elengedni ezeket a korlátokat. Nem kell szenvedned, nem kell a múltban dagonyáznod, ráadásul a változás folyamata is felgyorsul.

access bars

.

Hogyan működik az Access Bars ®?

Az Access Bars ® egy nagyobb rendszer, az Acces Consciousness ® része, belépő ebbe a nagyszerű világba, amit a tudatosság előremozdítására fejlesztettek ki. Mindeközben az Access Bars® egy komplett rendszer, ami önállóan is képes megerősíteni benned, hogy végtelen lényként, végtelen tudás, létezés és befogadás van a birtokodban. Abban erősít meg, hogy tudd, hogy tudsz, és  kételkedés nélkül higgy önmagadban. Nagyon erőteljesen tágítja a teredet, és általa nagyobbat teremthetsz, mint amit valaha is el tudtál képzelni. Soha nem bánt, nem oktat, nem tesz rosszá, arra bíztat, hogy ne bíráld többé magad. 99%-ban a téged megakasztó dolgok mögött az áll, hogy sokkal szánalmasabbnak gondolod magad, mint amilyen vagy, szóval a legjobb út, ha elismered a saját nagyszerűségedet.

Bars közben az agyhullámaid lelassulnak, ezáltal a berögzült viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetővé válnak. Az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Feltárja  a helyeket, ahol robotpilótaként működsz, ahelyett, hogy éberségből működnél. Jelen leszel az életedben, és nem a múlt berögzülései irányítanak. A tested megtanul befogadni.

Ha hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból létezni, kitárulnak az ajtók, a sejtjeid visszanyerik az eredeti alakjukat, gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak tested egészségéhez.

.

Mit nyerhetsz vele?

Az Access Bars ® egy olyan lehetőség, amivel gyors, dinamikus, nagyszerű változásokat tudsz létrehozni:

 • csökkentheted vele az életedben felmerülő stresszt,
 • tisztíthatsz konkrét élethelyzeteket,
 • használhatod az összezavarodott gondolataid tisztítására,
 • több könnyedséget és örömet ajándékozhatsz vele magadnak, és a testednek,
 • elősegítheted, hogy jobban aludj és kipihentebben, energikusabban ébredj,
 • feloldhatsz mentális, érzelmi, fizikai blokkokat, amik beragasztanak egy élethelyzetbe,
 • eredmények érhetők el hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél,
 • segítheti a vizsgák, felelések előtti feszültség levezetését,
 • változtathatsz az életeden, ha valami mást szeretnél,
 • több teret és lehetőséget teremthetsz általa.

 

access bars

A kérdés az:

Mi az amin változtatnál? Talán a kapcsolatok területén, vagy az anyagiak, az egészséged, esetleg önmagad? Bármi is legyen, ahogy te változol, úgy változnak a környezetedben élők is. Rajtad keresztül érkezik minden más.

Te vagy a kulcsa életed megváltoztatásának! Azzal, hogy felismered, ki vagy te, és önmagadat mutatod meg a világnak. Te vagy az ajándék, és a te választásod, hogy hajlandó vagy-e arra, hogy ezt meglásd, és megéld!

Mit jelent, hogy légy önmagad?

Dr. Dain Heer videója erről:

.

Kinek  való az Access Bars ®?

Neked való, ha felismerted, hogy

 • te teremted a valóságodat,
 • a nézőpontjaid határozzák meg, mit engedsz be az életedbe,
 • nem vagy azonos azzal, amit magadról hiszel, vagy amit mások címkeként rád aggattak,
 • van választásod, és mindig választhatsz valami mást.

.

Kinek nem való?

Na ilyen nincs! Az Access Bars ® hatására, mindig annyi változás történik az életedben, amennyit megengedsz. Ha bezárod magad, falakat építesz, és ragaszkodsz a nézőpontjaidhoz, akkor ugyanúgy, mint bármilyen másik eszközzel, vajmi kevés eredményre számíthatsz. Ha te éppen ilyen vagy, mégis ajánlom neked a Bars kezelést, mert segíthet abban, hogy mindaz, ami ezt okozza benned kitisztuljon. A legrosszabb esetben, ha semmi más nem történik, ellazult és relaxált állapotba kerülsz.

.

Ki vagyok én, és miért válassz engem?

Benedek Kriszta lelki fitness tréner, Access Bars és Access Body Process facilitátor, a tudatos és örömteli életre vágyók mentora vagyok, 2006 óta járom a tudatosságfejlesztés útját. Azóta benedek krisztinaszámos technikát elsajátítottam (Pranic Healing, SVT, Holistic Pulsing, Reconnective Healing, Reconnection, Schüssler arcdiagnosztika, ThetaHealing, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Bars, Access Testkezelések) többnek az összes modulján végig mentem, így a teljes tudásanyagot megtanultam, és azóta is képzem magam. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosságfejlesztés során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden amiről beszélek, mindent amit használok a konzultációim során, azt magamon teszteltem. De természetesen nem tetszelgek a guru szerepében, hiszen én is folyamatosan fejlesztem magam, járom az utam és minden élethelyzetben igyekszem tudatos lenni. Ez persze nekem sem sikerül mindig, vannak gödreim, amibe belelépek, de éppen ez adja meg számomra azt a felkészültséget, mellyel biztos kézzel segítelek.

A számos technika, amivel életem során találkoztam, rengetek tapasztalathoz segített hozzá, mindegyik hozzáadott az életemhez, és a bennem zajló változáshoz. Az Access Consciousness ®, az Access Bars® és az Access testkezelések ® tágította ki leginkább számomra a teret, és erősített meg abban, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel és végtelen teremtő erővel rendelkezem. Olyan eszközzé vált számomra, amit nap, mint nap használok, és őszintén ajánlok neked is!

.

Mekkora befektetés?

A kérdés az, hogy akarod e felgyorsítani a benned zajló folyamatokat? Akarsz-e felülni a tudatosság űrhajójára? Mindaz, amit cserébe hajlandó vagy befektetni, tükrözi, mennyire vagy elkötelezett, és mennyire tartod értékesnek saját magad. Én arra invitállak, hogy legyen nagyszerűbb az életed, mint eddig. Ehhez biztosítok számodra egy olyan teret, amiben könnyedén választhatod mindezt. Amit ezért cserébe kérek, azt tükrözi, mennyire vagyok elkötelezett: szakértelmem, hitem, az Access, és önmagam felé. Az elkötelezettségem olyan teret nyit, ami számodra is nagyobbat teremthet! Rajtad múlik választod-e?

Befektetés önmagadba:

Válaszd azt a lehetőséget, ami igényeidnek jobban megfelel!

15.000 Ft/120 perc Tartalmaz: 45 perc szóbeli facilitálást (tisztításokkal, szóbeli eszközökkel) + 75 perc Access Bars kezelést

13.000 Ft/ 90 perc Tartalmaz: 10-15 perc tájékozódó beszélgetést (ebben szóbeli facilitálás nincs benne) + 75 perc Access Bars kezelést

 

access bars

.

Hogyan veheted igénybe?

Budapesten  és Dunakeszin tudunk személyesen találkozni. Mindkét helyen egy-egy életmódközpontban, nyugalmas és meghitt környezetben tartom a kezeléseket. Pontos címet a jelentkezést követően egyeztetünk.

.

Hogyan tudsz jelentkezni személyes konzultációra?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, hogy egyeztessük a pontos időpontot és helyet.

Jelentkezem személyes konzultációra:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Adatkezelési tájékoztató itt>>

.

Szeretnéd megtanulni?

Ha szeretnéd megtanulni, és Bars kezelővé válni, akkor erre is lehetőséged van, egy 1 napos tanfolyam keretében.

 • A tanfolyamon elsajátítod, hogy hogyan találd meg könnyedén  és futtasd a bars pontokat,
 • olyan szóbeli eszközöket is kapsz, melyek hozzájárulnak a változásodhoz, hogy tudd, amit tudsz,
 • két kezelést ajándékozol, és két kezelést kapsz,
 • elkezdenek futni a barjaid,
 • amitől máris fix, berögzített nézőpontjaid  szűnnek meg, amik elengedésére hajlandó vagy,
 • kapsz kézikönyvet, és más segédleteket,
 • oklevelet, ami igazolja, hogy Access Bars ® kezelővé váltál, és hivatalosan is kezelhetsz.

.

Miért érdemes megtanulnod az Access Bars ®-t?

Ezzel a végzettséggel lehetőséged nyílik arra, hogy családtagjaidat, ismerőseidet, barátaidat kezeld. access barsMilyen lenne, ha bármikor, amikor a párod feszülten érkezik haza, vagy a gyermeked letört, vagy szomorú, akkor könnyedén előkapnád a tarsolyodból az Access Bars®-t és futtatnád a bárjaikat? Milyen hozzájárulás lehetsz az életükhöz? És mi mindent hozhat ez nektek?

A Bars oklevéllel akár dolgozhatsz is Bars kezelőként, kiegészítve, szélesítve eddigi terápiás munkádat.

Részt vehetsz a rendszeresen szervezett Bars cseréken, ahol egy jelképes összegért ajándékozhatsz és befogadhatsz kezeléseket.

Mennyibe kerül az Access Bars ® tanfolyam?

Access Bars® tanfolyam ára: 63.000 Ft.
Ismétlőknek, és 16-17 éves korig 31.500 Ft.
A tanfolyamon résztvevő felnőttel érkező gyermeknek 15 éves korig ingyenes.

.

Mikor és hol lesz tanfolyam?

További információ, időpont és jelentkezés itt>>

.

Gyakran ismételt kérdések

Mi a Bars?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintésével feloldódnak az agyban és testben rekedt régi energiák, és ez lehetővé teszi, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

Mit hoz létre egy Access Bars ® kezelés?

A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás annak hatására történik, hogy a bárokat finoman megérintik, így a felesleges,  eltárolt kacatokat elengedjük.

Olyan, mint, amikor áramszünet lesz a házadban, és te visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik és ez békét, könnyedséget, örömet és ragyogást teremt az életedben.

Több, a biofeedback területén jártas orvosszakértő szerint, egy 1 órás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre mennek.

Mit várhatsz egy Bars kezelés után?

A kezelés minden alkalom más, ezt előre megmondani nem lehet. Legrosszabb esetben, amit egy Bars kezelés után tapasztalhatsz, mintha egy remek masszázst kaptál volna. Viszont a legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

A leggyakrabban arról számoltak be a résztvevők, hogy nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé lettek érzékenyek olyan helyzetekben, amelyek korábban felizgatták őket. Pihentetőbb és mélyebb alvást éltek át, és azt érezték, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítették őket, nem számítanak többé.

Meddig tart egy Bars kezelés hatása?

Ha egyszer kaptál már Bars kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, és folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Minden alkalommal, amikor újra kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

A legkézzelfoghatóbb változások a kezelést követő 3-4 hétben szoktak jelentkezni.

Milyen gyakran kell futtatni a barokat?

Ez teljesen rajtad múlik. A kérdés az, mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben? Milyen gyorsan szeretnél változást?

Futtathatod akár naponta, vagy egy héten egyszer, vagy amikor stresszesnek, nyűgösnek, lehangoltnak, szomorúnak érzed magad, vagy nem úgy mennek a dolgaid, ahogy szeretnéd. ha nagyobb trauma, megrázkódtatás ér, érdemes igénybe venni egy Bars kezelést.

Kinek tehet jót egy kezelés?

Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében!

Lehet-e, szabad-e gyermekek, csecsemők barjait futtatni?

A kicsik fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Sokkal hajlandóbbak megengedni a hirtelen változásokat a testükben és a lényükben egyaránt.

Gyerekeknél sokkal gyorsabban zajlik a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, mikor léphetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!

Meg tudják-e tanulni a gyerekek a barok futtatását?

A gyerekeknek kevesebb elképzelésük van arról, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen, rendkívül hatékonyan, kevesebb korláttal futtatják mások bárjait. Bár a gyerekek kisebb testben élnek, sokkal hatalmasabbak és erősebbek, hajlandóak lenni, mint a körülöttük élő felnőttek.

Ki futtathatja mások barjait?

Bárki megtanulhatja a Barst. Nem szükséges semmiféle előzetes egészségügyi tapasztalat, vagy anatómiai tudás, csak a hajlandóság.

Lehet-e terhesség alatt a barokat futtatni?

Igen! (Előtte konzultálj az orvosoddal.)

Akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Általában 60-90 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi.

Hány kezelés szükséges?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik.

Lehet-e ártani a Bars-sal?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

Tud-e a Bars fizikai szinten gyógyítani, fájdalmat megszüntetni?

A Bars a tudatosságot segíti elő, és a tudatosság bármit meg tud változtatni.

A betegség tünetei akkor tűnnek el, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.

Ez nem lineáris folyamat, tehát vannak akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja.

[vissza-a-tetejére]

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárom