Évek óta anyagi gondjaim vannak. Hogyan oldhatnám ezt meg az Access Barssal?

Először is tisztázzuk, hogy bármi, ami az életedben megjelenik az a te saját teremtésed. Mondhatom úgy is, hogy a nézőpontjaid teremtik a valóságodat. Ha ezt még nem ismerted fel, akkor az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e rá? Ha nem, akkor „lapozz” tovább, és élj úgy, ahogy eddig. Ha viszont, bár még nem látod az összefüggést, mégis nyitott vagy arra, hogy beengedj az életedbe valami mást, mint amit eddig csináltál, akkor olvass tovább!
Szóval, ha anyagi helyzeted nem éppen rózsás, akkor ezt a benned lévő fix nézőpontok okozta korlátok hatására teremted. Ez kívülről persze tűnhet úgy, hogy az élet összeesküdött ellened, és a lehetőségek hiánya okozza ezt az állapotot, és te csak vétlen elszenvedője vagy a sorscsapásoknak, amik megjelennek az életedben. Az a kérdés, hogy jó-e, megnyugtató-e ebben hinned? Igaz, hogy látszólag így a felelősséget ügyesen áthárítottad, ugyanakkor az erődet is kiadtad a kezedből. Hát ez biztosan nem volt célod, hacsak nem akarsz így maradni!

Szerintem nem akarsz, hiszen, akkor most nem olvasnád ezeket a sorokat.

Nekem kifejezetten megnyugtató volt annak idején az a felismerés, hogy „én teremtem a valóságomat!” Érzékeltem, hogy ez mekkora erőt ad, és hatalmat az életem felett. Később jött az Access Consciousness és a Bars, és olyan eszközöket adott a kezembe, amivel már tényleg hatékonyan teremtettem egy másik valóságot magamnak. Korábban leginkább tisztítottam, tisztítottam, változtam, feldolgoztam, elengedtem, ez, mind szuper, de a „happy and” valahogy mindig elmaradt. Úgy nézett ki, hogy ez egy soha véget nem érő rendrakás, hogy soha nem jutok el oda, hogy nagy változásokat tapasztaljak meg. Persze kicsi sikerek voltak, de nem lendítettek át a falon. Valami olyasmi, amikor tódozgatod – fódozgatod az életedet, de abból nem lesz valami csodás és nagyszerű élet, csak kicsit jobb, mint volt.

szív

Az Access Bars és a hozzá kapott szóbeli eszközök rendszeres használata átlendít a falon, és egy teljesen új valóságot tudsz vele létrehozni, ha választod.

És ez nem valami olyasmi, ami csak úgy történik veled, hanem a választásaid következtében zajlik. Érkeznek a lehetőségek, és neked ott van, hogy választod-e, vagy sem. Már az is nagy dolog, hogy ott, ahol eddig pusztaságot láttál, ott most észreveszed a lehetőségeket. Mert azok eddig is ott voltak, csak a nézőpontjaid nyomvonalán haladva nem vetted észre őket.

Visszatérve az anyagi helyzetre, az Access Bars tanfolyam, a további Access Bars kezelések, a tanfolyamon kapott szóbeli eszközök (ha használod őket), hozzájárulnak, hogy

  • elkezd másképpen látni azt, amiben vagy, vagyis felismerd, hogy képes vagy változtatni az anyagi helyzeteden,
  • tisztuljanak azok a nézőpontok, amik akadályoznak, hogy felismerd a mintákat,
  • és másként cselekedj,anélkül, hogy meg kellene értened, hogy mi, miért történt eddig úgy ahogy, egy másik választást meghozva, a kérdéseket használva, kinyitod a dobozt, amiben eddig mozgolódtál, és kilépsz egy másfajta világba,
  • éber legyél az életed minden pillanatában, és túllépve az elméden kitisztítsd és megváltoztasd a korlátozott működési mechanizmusodat, egy nyitott, szabad, végtelen módon szárnyaló, valódi életre.

Mondok egy példát.

Szeretnél több pénzt. Ahhoz, hogy ezt elérd eddig mit tettél? Keményen dolgoztál, több állást vállaltál, kuporgattál, hogy megvehesd azt, amire vágysz, vagy csak, hogy kitartson a hónap végéig. És közben milyen gondolatok keringtek a fejedben? Milyen a kapcsolatod a pénzzel? Hogyan nézel az életedre? Élvezed a munkád, a szabadidőd (van egyáltalán?), jól vagy a bőrödben? Ha most kicsit megfigyeled, mi van a testedben, akkor azt fogod tapasztalni hogy össze vagy szorulva, kicsinek érzed magad, kiszolgáltatottnak, bezártnak. Vajon ebből, mit tudsz teremteni, különösen, ha abból indulunk ki, hogy a nézőpontjaid teremtik a valóságod? Hiába képzeled el, vizualizálod, hiába mantrázol megerősítő mondatokat, azok csak az elmédben dübörögnek, és valójában el sem hiszed, hogy megtörténhet, hiszen borzasztó távol van tőle az érzet, amit magadban érzékelsz.

Az Access Bars kezelés 32 pontja között, több olyan is van, ami a pénzre, a teremtésre hat.

Érintése kitisztítja azokat a nézőpontokat, amik akadályoznak abban, hogy sokkal nagyobbat teremts annál, mint amid most van. Olyan, mint amikor egy dohos szobában kitárod az ablakot, és kiáramlik mindaz, amitől eddig nem mertél, nem tudtál levegőt venni, és most végre levegőhöz jutsz.
Felszabadulsz, emelkedik az örömszinted, könnyeddé válsz, és ahol eddig összeszorultál, ott most teret érzékelsz. Ebből már sokkal könnyebben teremtesz. Ahogy tisztulsz a Bars hatására, és közben használod az Access más eszközeit, éber leszel arra, amikor valami felüti a fejét, és könnyedén megváltoztatod. A hajód abba az irányban áll, amerre haladni szeretnél, és ha időnként le is térít valami, a belső iránytűd, a kezedben lévő eszközök használatával korrigál.

Az Access Bars a befogadásról szól.

Ha nem vagy hajlandó a befogadásra, hiába dörömbölnek az ajtódon a lehetőségek, és a pénz, te nem engeded magadhoz. Ahhoz, hogy be tudj fogadni, le kell engedned a falaidat, és ebben nagyon nagy hozzájárulás lehet, ha Bars kezeléseket adsz, és fogadsz be!
A jelenleg általam ismert módszerek között, a saját magam, a klienseim és az Accesst használó társaim tapasztalatai alapján nem tudok hatékonyabb, gyorsabb, és könnyedebb lehetőséget az anyagi helyzet felvirágoztatására, mint az Accesst.

Ha te is érzékeled, hogy itt valami sokkal több van, mint amit eddig tapasztaltál, akkor gyere és teremtsünk egymás mellett haladva, egy sokkal nagyszerűbb valóságot!

Tanfolyamról információk és jelentkezés itt>>
Kipróbálnád egyéni kezelésen? Itt tudsz informálódni és jelentkezni>>
Szeretnél még többet megtudni az Accessről, akkor iratkozz fel itt>>
Szeretnél ingyenes eszközöket? Itt találsz néhányat>>
Ki vagyok én>>

Ha olvasnál még más írásokat is tőlem, akkor a blogomban találsz>>

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial