A fiatalos külső

hozzásegíthet, hogy több önbizalmad legyen és jól érezd magad a bőrödben. Nem leszel újra 20 éves, de lehetsz kortalan és érezheted magad sokkal jobban, mint amit a korod feltételezne.

 

Milyen lennél, ha

a korlátozó nézőpontjaid az öregedésről, arról, hogy mi lehetséges megszűnnének? Választanál valami mást?

Lépj a kortalanság felé…

Facelift

energetikai ránctalanítás tanfolyam

 

Rengeteg nézőpontunk van az öregedésről, az elmúlásról, a testünk elhasználódásáról. Azt gondoljuk, öregszünk, mert ez az élet rendje.

És ha éppen ellenkezőleg?

Lehetséges, hogy azért öregszünk, mert elhisszük, hogy ez az egyetlen út, és csak ez lehetséges?

 

Mi van, ha nem

 ez az egyetlen lehetőség? Ha a külső öregedés csak reflektál a belső megmerevedésre, visszahúzódásra? Ha nem kicsinyíted le magad, ha nem állsz a pálya szélére, ha hajlandó vagy valami másra, akkor a külsőd is változik a belső világodnak megfelelően?

Milyen kezelésről van szó?

Az Access Facelift – energetikai ránctalanítás egy gyengéd, kellemes, megnyugtató, érintés és táplálás, az arcon, a nyakon és a dekoltázson. Bár a kezelést az arcon végezzük, a hatása nem csak az arcon, hanem az egész testen megjelenhet.

A kezelés során számos energiát futtatunk, ezek arra szolgálnak, hogy kitisztítsák, megváltoztassák mindazt, amit beépítettél a testedbe és korlátoz. Kioldják ami akadályozza a tested harmonikus működését, és beindítják az elakadt folyamatokat. Az Access Facelift – energetikai ránctalanítás 29 féle energiát használ (több ezek közül összetett, szóval ennél sokkal többet). Elősegítik, hogy a tested újra erőre kapjon, és ráébredj arra a végtelen potenciálra, ami benned van.

 

ősz hajú nők

Valójában nem csak a ráncok eltűntetéséről szól, hanem sokkal több annál. Egy olyan belső folyamat, aminek a következtében átalakulhat benned mindaz, amit eddig az öregedésről hittél. Megszünhetnek a korlátok, a fix nézőpontok, amik benne tartottak az öregedési folyamatban, amik miatt úgy hitted, a testednek öregednie kell. Hogy közben az arcod kisimul, a tekinteted fiatalosabb lesz, az csak  a mellékhatás.

Access Facelift – energetikai ránctalanítás tanfolyam

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam 7 órás! Két kezelést ajándékozol, és két kezelést fogadsz. Már ez alatt elindulnak a változások a testedben. Miközben adod és kapod a kezeléseket, elsajátítod az adott energetikai kezelést, amit azonnal használni is tudsz.

Egyedileg foglalkozom mindenkivel, és megmutatom a technikát. Addig nem engedlek el, amíg kétségem van afelől, hogy mindent értesz.

Kezelheted vele a barátaidat, családtagjaidat, gyermekeidet, de akár szolgáltatási palettádat bővítve, klienseidet is, sőt magadon is futtathatod.

Kozmetikusoknak hatalmas lehetőség lehet repertoárjuk bővítésére!

Minden egyes kezelés más-és más lehetőséget teremt, és imádni fogja a tested!

A tanfolyamon jegyzetet és segédleteket is kapsz, amik segítenek a gyakorlás szakaszában. Ha használod, nagyon gyorsan elsajátítod az egyes fogásokat és könnyedén fog menni az egész.

A képzés során az öregedéssel kapcsolatban felmerülő kérdések és felvetések kapcsán szóbeli tisztításokat is futtatunk.

Hozzájárulhat életed kiteljesítéséhez, a tested működésének harmonizáláshoz, és még mi mindent adhat neked ez a tanfolyam az energetikai ránctalanításon túl?

A tanfolyam elvégzéséről nemzetközi tanúsítványt kapsz, ami igazolja, hogy a kezelőjévé váltál ennek az Access Testkezelésnek. Ha szeretnél hivatalosan is kezelhetsz, ha ezt nem választod, az is nagyszerű, hogy önmagad változásáért teszel azzal, hogy eljössz a tanfolyamra, majd magadon futtatod ezt az energiát. Mi lenne, ha barátnődet is meginvitálnád, és egymást kezelhetnétek a későbbiekben?

Hány kezelésre van szükség a tartós változáshoz?

Attól függően mennyire vagy nyitott és befogadó az energiákra 5-20 kezeléssel tartós változás érhető el, ami már a 3. kezeléstől kezdve észrevehető lehet az arcon.

Benedek Krisztina önismereti és stílus faciltátor

„Ahhoz, hogy észre vegyük

most mi működik, el kell engednünk a ragaszkodásunkat ahhoz, ami eddig volt!”

 

Akkor most azt mondod, hogy az Access Facelift energetikai ránctalanítás egy végleges megoldás?

Ez az örök fiatalság elixírje?

 

Hazugság lenne azt állítani,

hogy sohasem használódik el a test, vagy hogy kizárólag az öregedés nézőpontjai játszanak benne szerepet. Viszont  a nézőpontok tisztulásával, az Access Facelift energiák alkalmazásával ez a folyamat visszafordulhat egy kedvezőbb állapotba, és lelassulhat az öregedés.

A kor csak egy szám.

Nem szükséges megteremteni hozzá az öregedéssel kapcsolatos állapotokat is. Egyszer mind megöregszünk, csakhogy nem mindegy mennyire gyorsan, és hogy közben hogyan érezzük magunkat, és hogy viszonyulunk a testünkhöz.

Kinek való a tanfolyam?

Akkor érdemes megtanulnod, ha

♦ szeretnéd másokon is használni. Akár a barátnőddel kölcsönösen futtatnátok egymáson a Faceliftet, akár beépítenéd a szolgáltatásaidba.

♦ ha nem tudsz befektetni abba, hogy elgyere és 5-20 alkalmat kérj.

♦ ha szeretnéd te magadon futtatni az energiát.

álmodozó nő

Ki vagyok én? Miért válassz engem?

Benedek Krisztina

önismereti és stílus facilitátor 

Mit teszek és mit nem  facilitátorként?

♦ Nem adok tanácsot, nem mondom meg, mi a helyes, és nem mondom meg azt sem, mit kéne tenned. A választás mindig a te kezedben van. Kérdésekkel terelgetlek afelé, hogy te magad ismerd fel, mi működne neked. Olykor adok információt ha ez előrébb visz, de ez sosem tanács formájában érkezik!

♦ Nem erőltetem rád a saját nézőpontjaimat, nem akarlak meggyőzni arról, hogy azt válaszd, ami szerintem helyes lenne. A saját válaszaid benned vannak. Facilitátorként segítelek, hogy ezek a válaszok a felszínre kerülhessenek.

♦ Nem döntöm el előre, mi zajlik majd a konzultáción, hanem az éberségem vezet, itt és most, mi az ami a leghatékonyabb lenne. Van eszköztáram, amit használok, de hogy éppen melyik eszközt húzom elő a szerszámosládából, azt a pillanatnyi helyzet szüli. Így sokkal személyre szabottabb tud lenni egy adott konzultáció, és nincs két egyforma “találkozás” sem.

♦ A kitűzött cél viszont egy biztos pont. Hétről hétre afelé haladunk, hogy a kitűzőtt célodat elérjük!

2006 óta járom a tudatosodás útját. 2018. óta foglalkozom stílustanácsadással. Folyamatosan képzem magam, számos technikát elsajátítottam, végzettséget szereztem belőle. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosodás során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden, amiről beszélek, mindent, amit használok a konzultációim során, azt teszteltem.

Felismertem, hogy a leginkább az jelent kihívást,

hogy hogyan integráljuk a szellemiséget az anyaggal. Hogyan legyünk tudatosak és közben élvezzük az életet. Miként ne utasítsunk el semmit ami élvezetet okoz, és hogyan hozzuk ki magunkból a lehető legtöbbet, anélkül, hogy elhanyagolnánk a külsőnket, vagy eltávolodnánk a testünktől.

Az évek során gyűjtött tapasztalataim és tudásom arra az elhatározásra juttatott, hogy a változásodat úgy tudom leginkább támogatni ha az általam tanultakat rugalmasan kezelem, és személyre szabottan a te igényeidnek megfelelően alkalmazom, mert így a folyamatok felgyorsíthatók.

Van egy vízióm,

hogy támogassam a nőket abban, hogy elismerjék a képességeiket, éljenek az adottságaikkal és megadják maguknak azt a figyelmet és törődést, amire igényük van.

 

Meggyőződésem, hogy az idő múlásával nem kell belemerevednünk az életünkbe. Minden kornak megvannak a maga lehetőségei és kihívásai, amik új értelmezést adhatnak az életünknek. Eközben nem kell lemondanunk az örömről és a kiteljesedésről sem.  Lehet, hogy az éveink száma emelkedik, mi mégis lehetünk kortalanok.

 

Ha megtaláljuk a saját egyedi kifejezésmódunkat, ha elkezdünk együttműködni a testünk változásaival, akkor nem számít a kor, nem számít az alkat, nem számítanak a ráncok, vagy más testi adottságok. Nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat  a bőrünkben.

 

Általam tanult módszerek: Szellemgyógyászat, Aura és lakástisztítás, Pranic Healing, Prána pszichoterápia, Kristálygyógyítás, Kapcsolatteremtő gyógyítás, Kapcsolatteremtés, Spirituális Választerápia, Lélekmasszázs, Testpulzálás, Metamorf masszázs, ThetaHealing: DNS1-2, Teremtés-Bőség, Szivárványgyerekek, Intuitív anatómia, Schüssler arcdiagnosztika, Quantum Leap Program, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Consciousness: Access Bars, Access  Testkezelések, ESSE, Beszélgetés az entitásokkal, Sedona-módszer, Grafológia, Enneagram, NLP, OH-kártya, Mindfulness, Life és Mindfulness coaching

Stílus tanfolyamok:
Szín és stílustanácsadó képzés 4 színtípusra – Alapmodul, Női szín és stílustanácsadó modul, Férfi szín és stílustanácsadói modul, Szín és stílustanácsadó képzés 12 színtípusra, Stylist képzés, Sminkes képzés, 

A számos technika, amivel életem során találkoztam, rengeteg tapasztalathoz segített hozzá, mindegyik hozzáadott az életemhez, és a bennem zajló változáshoz. Az önismeret terén az  Access Consciousness ®,  tágította ki leginkább számomra a teret, és erősített meg abban, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel és végtelen teremtő erővel rendelkezem. Olyan eszközzé vált számomra, amit nap, mint nap használok, és őszintén ajánlok neked is! Az Access Barst, az Access Testkezeléseket, és az Access Faceliftet évek óta tanítom is tanfolyamaimon.


Manapság az Accessel karöltve a Sedona-módszer, a Grafológia, az Enneagram, az NLP, az OH-kártya, a Mindfulness és coaching eszközök adják az alapját a működésemnek. Más módszerekből inkább csak szemezgetek, és vannak olyanok, amiket teljesen elhagytam az idők folyamán, mert mai látásmódom szerint nem tágítják a lehetőségek terét, inkább leszűkítik azt.

 

színkerék

Minden Facelift tanfolyam ugyanazt ígéri, miért válassz engem?

Bár látszólag ugyanolyanok, valójában mégsem. Minden tanfolyam egyedi, a résztvevők és a facilitátor energiái kovácsolja össze. Kövesd az energiát. Melyik szólít meg? Ki az a facilitátor, akinek a lénye, a képességei, a tudása, a felkészültsége közel áll hozzád. Ha az enyém, várlak, ha nem az is rendben van.

Nálam ezeket az extrákat kapod:

1. Hangfelvételt, rajta kérdésekkel és tisztításokkal az öregedéssel kapcsolatban.

2. Ajándék 60 perces egyéni online konzultációt, amit felhasználhatsz szóbeli facilitálásra, vagy a tanfolyamon elhangzottak ismétlésére, pontosítására.

Mekkora befektetés az Facelift energetikai ránctalanítás tanfolyam?

Access Facelift ® tanfolyam ára: 56.000 Ft. Ismétlőknek, és 16-17 éves korig 28.000 Ft.

A tanfolyamon résztvevő felnőttel érkező gyermeknek 15 éves korig ingyenes.

Az ár a Magyarországon élő személyekre vonatkozik. Amennyiben nem Magyarországon élsz, neked a tartózkodási országodban meghatározott árat kell fizetned!

Apró betűs rész, szóval fontos!

A tanfolyamon megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható gyógyító, egészségügyi, vagy pszichoterápiás gyakorlat körében tartozó állapotokra. Nem minősül sem gyógyító, sem egészségügyi, sem pszichoterápiás tevékenységnek. A kezelő a tanfolyam során nem szerez ilyen kompetenciákat.  Amennyiben egészségügyi vagy pszichés betegséggel rendelkező kliens jelentkezik nála, köteles szakorvoshoz, vagy klinikai szakpszichológushoz irányítani.

Mikor és hol lesz a következő tanfolyam?

Időpont: a tanfolyamok tartása jelenleg szünetel!

Helyszín: Dunakeszi

(pontos címet a jelentkezés után küldök) A hétvégi tanfolyamokra ha Budapestről, vagy más vidéki városból jönnél, és nem kocsival közlekedsz, akkor igény esetén megoldható Dunakeszire szállításod kisbuszunkkal. Újpest Városkapunál tudsz beszállni, és oda is viszünk vissza a tanfolyam végeztével.

Jelentkezés: a jelentkezési űrlapon (lent)

Más időpontban, vagy helyszínen (akár vidéken is) szeretnél tanfolyamot? Jelezd felém, és egyeztessük a lehetőségeket!

Kérlek a jelentkezési űrlapon mindenképpen tüntesd fel melyik tanfolyamon szeretnél részt venni!   Jelentkezési űrlap:

Hogy tudsz jelentkezni?

Töltsd ki

az alábbi jelentkezési űrlapot. Amint ezt megkaptam,  elküldöm a díjbekérőt, amin az összes pénzátutalással kapcsolatos adat szerepel. Kérlek, hogy utald el az összeget. A pénz megérkezését követően, küldöm az elektronikus számlát.

Fontos!

A foglalásod akkor válik véglegessé, amint  a pénz beérkezik a számlámra. A jelentkezésed törlődik, ha a pénz a megadott határidőre nem érkezik meg  a számlára.

Felhívom a figyelmed,

hogy ha a tanfolyamon nem tudsz részt venni, akkor ezt legkésőbb a tanfolyam megkezdése előtt 24 órával jelezd nekem és átütemezlek egy másik tanfolyamra. A tanfolyam teljes árának visszafizetésére a tanfolyam megkezdése előtti 4. napig beérkező lemondás esetén van lehetőség. Ezt követő lemodás esetén csak tanfolyami időpont átütemezésre van lehetőség.

Jelentkezem Facelift – energetikai ránctalanítás tanfolyamra:

Pipáld ki a mezőket! Ez nem feliratkozás hírlevélre! Ha szeretnél feliratkozni, akkor azt az Ajándék menüpontban teheted meg!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial