Kevesebb szenvedés, több boldogság! Hogyan?

Access Bars tanfolyam

Könnyedség + több öröm = nagyszerűbb élet… Szerinted is elég az egy helyben topogásból,  a lassú, évek alatt bekövetkező változásból? Elég a dogmákból, szabályokból, korlátozásokból? Ez a módszer mindezt nem teszi.

Jó lenne ugye ha a téged akadályozó fix nézőpontok, berögzülések kitisztulnának? Az életedben, a látásmódodban hatalmas változások következnének be?

32 pont (barok) a fejeden

Ott tárolod az összes gondolatod, elképzelésed, hiedelmed, megfontolásod, érzelmed és hozzáállásod, amit korábban fontossá tettél. Ezek korlátokká válnak.

Hát ez elég elvontnak tűnik. Megértem, hogy ezért a kisujjadat sem mozdítod.

Mert mire is vágysz valójában?

Úgy ébredj, tele vagy energiával és szereted az életet!
Olyan foglalkozásra, ami inspirál és feltölt!
Hogy annyi pénzed legyen, hogy sose fogyj ki belőle!
Hogy örömmel nézz tükörbe és jó legyen a testedben!
Hogy elérj bármit, megkapj mindent, te irányíts.

Ha megérted, hogy hogyan is függ össze a kettő, akkor nincs több tétovázás, vajon kell-e ez neked!

Tény, hogy az Accessnek van egy sajátos nyelvezete, ami néha kiveri a biztosítékot. És éppen ez a célja.
Túlmegy a logikus elmén, mert ott lehet igazán változást létre hozni. Amíg fejben élsz, addig csak azt tudod megteremteni amit eddig. Amiről van képe, fogalma az elmédnek, és nem többet. Na de éppen ezt nem szeretnénk. Újracsomagolni azt, amiről már régen kiderült, hogy nem működik igazán.

Persze bizonyos keretek között működik. Ha az elég lenne, akkor csupa boldog ember élne a Földön.

Te ezt látod?

Nem lenne jó búcsút inteni a réginek?

Access Bars nélkül:

A korlátozó nézőpontok érintetlenül maradnak, így a múltadat teremted újra és újra. Nem látod meg a lehetőségeket, hisz a világot a befixált nézőpontjaidon keresztül nézed. Csak olyasmi tud megmutatkozni az életedben, ami összhangban van az elképzeléseiddel.    

Vagyis se több boldogság, se klassz élet

Access Bars mellett:

A barok futtatása feloldja a korlátozást, gyakorlatilag felszabadulsz. Felbukkannak a lehetőségek. Könnyebben hozol létre valami mást, ami jobban megfelel a vágyaidnak. Nem kell szenvedned, nem kell a múltba belemélyedned, újra átélni a traumákat és még a változás folyamata is felgyorsul.    

Lehetőség a vágyott életre

Lehet Access nélkül élni?

Hogyne lehetne, nagyon sokan élnek nélküle. Kérdés te melyik csapatba szeretnél tartozni? A vánszorgók csapatát erősítenéd, akiknek az a szemlélete, hogy a szenvedés az élet része? Vagy kilépnél a világ alkotta nyomorúságos szabályrendszerekből, és teremtenél valami mást? Van kedved velünk egy új valóságot teremteni? Láthatóan a régi nem túl hatékonyan működik!

Elhitették veled, hogy ennyi van, hogy te nem vagy képes többre, hogy meg kell elégedned azzal, ami van! Elhitették veled, hogy nem te irányítasz, hogy nem léphetsz ki a mókuskerékből!

HAZUGSÁG!

Az élet nem  büntetőtábor, te nem vagy áldozat.

Van lehetőséged kezedbe venni a gyeplőt és odacsapni a lovak közé. Ehhez jó ha van egy más rendszer, hacsak nem akarod újracsomagolva kapni a dogmákat. Az Access Consciousness ad egy új platformot, ahol a te saját igazságod alapján működhetsz. Amikor hozol egy választást, és odaállsz magad mellé, akkor megnyílnak az ajtók is. Itt van számodra egy lehetőség! Választod?

Mire jó az Access Bars tanfolyam?

♦ A tanfolyamon megtanulod magát a módszert. Egyedileg foglalkozom veled. Addig nem engedlek utadra, míg meg nem mutattam a pontok helyét, pontosan hogyan csináld.

♦ Használhatod magadon, másokon, és ha van praxisod, bele is építheted.

♦ Kapsz szóbeli eszközöket is. Ezeket a mindennapokban használva hatalmas éberségre, tudatosságra tehetsz szert, ha használod őket!

Szóbeli eszközök? Ez meg mit jelent?

Bevallom nekem ezek a személyes kedvenceim. Ha nem akarsz Bars kezelő lenni, már csak a szóbeli eszközök miatt is érdemes eljönnöd. Olyan falakat képesek ledönteni, amiket ezer év alatt téglánként építettél fel korlátokból, ítéletekből, következtetésekből. Elhitted, hogy ezek megvédenek, biztonságot adnak. Csak idővel kiderült, hogy inkább akadályoznak. Most meg ott tornyosulnak eléd. A szóbeli eszközök képesek túljuttatni téged a logikus elmén, az ítéleteken, és úgy sodorják el a falakat, mintha sosem lettek volna.

Nem érdekel a Bars kezelés? Sebaj! Gyere el a szóbeli eszközökért és kezdd el használni őket, azonnal!

Egyetlen használat és máris jönnek az eredmények?

Hát nem egészen. Őrültség lenne ilyet ígérni. Ez is olyan, amit elő kell húznod a szerszámosládádból, és használnod kell, hogy mesteri szintre juss velük.

Az életed mindenképpen telik. Miért is ne telhetne úgy, hogy közben egyre jobban érzed magad benne?

Mire használhatod még az Access Bars ® tanfolyamon tanultakat?

Önmagad változásán keresztül hozzájárulás lehetsz a szeretteid életéhez is. Ugyanakkor számtalanszor hallom klienseimtől, hogy milyen jó lenne, ha a párom, a gyerekem is eljönne hozzád, mert nekik is jót tenne egy Bars. A kezedben a módszerrel, mindez megoldható.
A párod stresszesen, feszülten érkezik, a gyermekednek rossz napja volt az iskolában? Csak kapd el őket egy Access Barsra. Ha semmi mást nem teszel, mint adsz nekik egy Barst, és ők közben pihennek, relaxálnak kicsit, máris rengeteget tettél értük. Hálásak lesznek érte.
Ezzel egyáltalán nem avatkozol bele az életükbe, meghagyod a választást nekik, hiszen akkora változás történik egyszerre, amekkora befogadására hajlandók. A legrosszabb esetben ellazulnak, relaxálnak és pihennek, a legjobb esetben az egész életük megváltozik. Mit teremthetsz ezzel magatoknak és a világnak?

Mit kapsz ha eljössz?

♦ Gyakorlatorientált tanfolyamot. Elsajátítod hol vannak és hogyan futtasd a bars pontokat.

♦ Szóbeli eszközöket.

♦ Két kezelést ajándékozol, és két kezelést kapsz.

♦ Elkezdenek futni a barjaid, amitől  fix, berögzített nézőpontjaid  szűnnek meg. Annyi amennyinek az elengedésére hajlandó vagy.

♦ Kézikönyvet, és más segédleteket, amikkel később is biztonsággal megtalálod a pontokat.

♦ Nemzetközi tanúsítványt, ami igazolja, hogy Access Bars ® kezelővé váltál, és hivatalosan is kezelhetsz.

+AJÁNDÉK  a nálam végzetteknek: Hanganyag a szóbeli eszközökről. A tiéd, bármikor újra hallgathatod, amiről beszéltünk, az nem merül feledésbe.

Apró betűs rész, szóval fontos!

A tanfolyamon megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható gyógyító, egészségügyi, vagy pszichoterápiás gyakorlat körében tartozó állapotokra. Nem minősül sem gyógyító, sem egészségügyi, sem pszichoterápiás tevékenységnek. A kezelő a tanfolyam során nem szerez ilyen kompetenciákat.  Amennyiben egészségügyi vagy pszichés betegséggel rendelkező kliens jelentkezik nála, köteles szakorvoshoz, vagy klinikai szakpszichológushoz irányítani.

Kinek való az Access Bars tanfolyam?

Neked való, ha

♦ nyitott vagy a változásra, szeretnél boldog, könnyed, szárnyaló életet,

♦ felismerted, hogy az életedet te teremted, akár tudatos vagy rá, akár nem,

♦ több éberségre, tudatosságra vágysz,

♦ megértetted, mi mindent teremthetsz ezzel a lehetőséggel,

♦ szeretnél egy kiterjesztő, tértágító, erőteljes, gyors és hatékony eszközt a kezedbe.

Nem neked való, 

♦ ha másoktól várod a megoldást az életedre,

♦ ha folyamatosan csak felelősöket keresel, és ha eszedben sincs kilépni a komfortzónádból.

Ez itt hegyeket mozgató program, szóval ha te a langyos pocsolyában szeretsz ülni, máris kattints el innen!

Ki vagyok én? Miért válassz engem?

Benedek Krisztina

önismereti és stílus facilitátor 

Mit teszek és mit nem  facilitátorként?

♦ Nem adok tanácsot, nem mondom meg, mi a helyes, és nem mondom meg azt sem, mit kéne tenned. A választás mindig a te kezedben van. Kérdésekkel terelgetlek afelé, hogy te magad ismerd fel, mi működne neked. Olykor adok információt ha ez előrébb visz, de ez sosem tanács formájában érkezik!

♦ Nem erőltetem rád a saját nézőpontjaimat, nem akarlak meggyőzni arról, hogy azt válaszd, ami szerintem helyes lenne. A saját válaszaid benned vannak. Facilitátorként segítelek, hogy ezek a válaszok a felszínre kerülhessenek.

♦ Nem döntöm el előre, mi zajlik majd a konzultáción, hanem az éberségem vezet, itt és most, mi az ami a leghatékonyabb lenne. Van eszköztáram, amit használok, de hogy éppen melyik eszközt húzom elő a szerszámosládából, azt a pillanatnyi helyzet szüli. Így sokkal személyre szabottabb tud lenni egy adott konzultáció, és nincs két egyforma “találkozás” sem.

♦ A kitűzött cél viszont egy biztos pont. Hétről hétre afelé haladunk, hogy a kitűzőtt célodat elérjük!

2006 óta járom a tudatosodás útját. 2018. óta foglalkozom stílustanácsadással. Folyamatosan képzem magam, számos technikát elsajátítottam, végzettséget szereztem belőle. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosodás során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden, amiről beszélek, mindent, amit használok a konzultációim során, azt teszteltem.

Felismertem, hogy a leginkább az jelent kihívást,

hogy hogyan integráljuk a szellemiséget az anyaggal. Hogyan legyünk tudatosak és közben élvezzük az életet. Miként ne utasítsunk el semmit ami élvezetet okoz, és hogyan hozzuk ki magunkból a lehető legtöbbet, anélkül, hogy elhanyagolnánk a külsőnket, vagy eltávolodnánk a testünktől.

Az évek során gyűjtött tapasztalataim és tudásom arra az elhatározásra juttatott, hogy a változásodat úgy tudom leginkább támogatni ha az általam tanultakat rugalmasan kezelem, és személyre szabottan a te igényeidnek megfelelően alkalmazom, mert így a folyamatok felgyorsíthatók.

Van egy vízióm,

hogy támogassam a nőket abban, hogy elismerjék a képességeiket, éljenek az adottságaikkal és megadják maguknak azt a figyelmet és törődést, amire igényük van.

 

Meggyőződésem, hogy az idő múlásával nem kell belemerevednünk az életünkbe. Minden kornak megvannak a maga lehetőségei és kihívásai, amik új értelmezést adhatnak az életünknek. Eközben nem kell lemondanunk az örömről és a kiteljesedésről sem.  Lehet, hogy az éveink száma emelkedik, mi mégis lehetünk kortalanok.

 

Ha megtaláljuk a saját egyedi kifejezésmódunkat, ha elkezdünk együttműködni a testünk változásaival, akkor nem számít a kor, nem számít az alkat, nem számítanak a ráncok, vagy más testi adottságok. Nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat  a bőrünkben.

 

Általam tanult módszerek: Szellemgyógyászat, Aura és lakástisztítás, Pranic Healing, Prána pszichoterápia, Kristálygyógyítás, Kapcsolatteremtő gyógyítás, Kapcsolatteremtés, Spirituális Választerápia, Lélekmasszázs, Testpulzálás, Metamorf masszázs, ThetaHealing: DNS1-2, Teremtés-Bőség, Szivárványgyerekek, Intuitív anatómia, Schüssler arcdiagnosztika, Quantum Leap Program, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Consciousness: Access Bars, Access  Testkezelések, ESSE, Beszélgetés az entitásokkal, Sedona-módszer, Grafológia, Enneagram, NLP, OH-kártya, Mindfulness, Life és Mindfulness coaching

Stílus tanfolyamok:
Szín és stílustanácsadó képzés 4 színtípusra – Alapmodul, Női szín és stílustanácsadó modul, Férfi szín és stílustanácsadói modul, Szín és stílustanácsadó képzés 12 színtípusra, Stylist képzés, Sminkes képzés, 

A számos technika, amivel életem során találkoztam, rengeteg tapasztalathoz segített hozzá, mindegyik hozzáadott az életemhez, és a bennem zajló változáshoz. Az önismeret terén az  Access Consciousness ®,  tágította ki leginkább számomra a teret, és erősített meg abban, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel és végtelen teremtő erővel rendelkezem. Olyan eszközzé vált számomra, amit nap, mint nap használok, és őszintén ajánlok neked is! Az Access Barst, az Access Testkezeléseket, és az Access Faceliftet évek óta tanítom is tanfolyamaimon.

Manapság az Accessel karöltve a Sedona-módszer, a Grafológia, az Enneagram, az NLP, az OH-kártya, a Mindfulness és coaching eszközök adják az alapját a működésemnek. Más módszerekből inkább csak szemezgetek, és vannak olyanok, amiket teljesen elhagytam az idők folyamán, mert mai látásmódom szerint nem tágítják a lehetőségek terét, inkább leszűkítik azt.

 

színkerék

Minden Access Bars tanfolyam ugyanazt ígéri, miért válassz engem?

Bár látszólag ugyanolyanok, valójában mégsem. Minden tanfolyam egyedi, a résztvevők és a facilitátor energiái kovácsolja össze. Kövesd az energiát. Melyik szólít meg? Ki az a facilitátor, akinek a lénye, a képességei, a tudása, a felkészültsége közel áll hozzád. Ha az enyém, várlak, ha nem az is rendben van.

Nálam ezeket az extrákat kapod:

1. hangfelvétel a szóbeli eszközök használatáról

2. Ajándék 60 perces  egyéni online konzultáció, amit felhasználhatsz szóbeli faclitálásra, vagy a tanfolyamon elhangzottak ismétlésére, pontosítására 

Mekkora befektetés az Access Bars tanfolyam?

Access Bars ® tanfolyam ára: 65.000 Ft. Ismétlőknek, és 16-17 éves korig 32.500 Ft.

A tanfolyamon résztvevő felnőttel érkező gyermeknek 15 éves korig ingyenes.

Az ár a Magyarországon élő személyekre vonatkozik. Amennyiben nem Magyarországon élsz, neked a tartózkodási országodban meghatározott árat kell fizetned!

Mikor és hol lesz a következő tanfolyam?

Időpont: a tanfolyamok tartása jelen pillanatban szünetel!

Helyszín: Dunakeszi

(pontos címet a jelentkezés után küldök) A hétvégi tanfolyamokra ha Budapestről, vagy más vidéki városból jönnél, és nem kocsival közlekedsz, akkor igény esetén megoldható Dunakeszire szállításod kisbuszunkkal. Újpest Városkapunál tudsz beszállni, és oda is viszünk vissza a tanfolyam végeztével.

Jelentkezés: a jelentkezési űrlapon (lent)

Más időpontban, vagy helyszínen (akár vidéken is) szeretnél tanfolyamot? Jelezd felém, és egyeztessük a lehetőségeket!

Kérlek a jelentkezési űrlapon mindenképpen tüntesd fel melyik tanfolyamon szeretnél részt venni!   Jelentkezési űrlap:

Hogy tudsz jelentkezni?

Töltsd ki

az alábbi jelentkezési űrlapot. Amint ezt megkaptam, elküldöm a díjbekérőt, amin az összes pénzátutalással kapcsolatos adat szerepel. Kérlek, hogy utald el az összeget. A pénz megérkezését követően, küldöm az elektronikus számlát.

Fontos!

A foglalásod akkor válik véglegessé, amint  a pénz beérkezik a számlámra. A foglalásod törlődik, ha a pénz a megadott határidőre nem érkezik meg  a számlára.

Felhívom a figyelmed,

hogy ha a tanfolyamon nem tudsz részt venni, akkor ezt legkésőbb a tanfolyam megkezdése előtt 24 órával jelezd nekem és átütemezlek egy másik tanfolyamra. A tanfolyam  árának visszafizetésére a tanfolyam megkezdése előtti 4. napig jelzett lemondás esetén van lehetőség. Ha ezt követően jelzed a lemondásod, a foglalásod másik tanfolyamra való átütemezésére van mód.

Jelentkezem Access Bars tanfolyamra:

Pipáld ki a mezőket! Ez nem feliratkozás hírlevélre! Ha szeretnél feliratkozni, akkor azt az Ajándék menüpontban teheted meg!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial