Stresszes az életem (párom élete). Mit adhat az Access Bars, amivel ez megváltozhat?

Hatalmas feszültségben éled az életedet? Ha ez huzamosabb ideig fennáll, akkor csökken a teljesítő képességed, és egyszer csak a tested is jelzéseket fog küldeni. Pusztán azért, mert nem bírja ezt az őrületes adrenalin túlpörgést, aminek nap, mint nap kiteszed. És persze nem tudod otthagyni az irodában, munkahelyen a téged nyomasztó gondokat, vinni fogod magaddal haza. Emiatt nem csak a te életedre lesz hatással, hanem a környezetedre, a szeretteid életére is. Nem érdemes gyűjtögetni, és legyinteni arra, hogy itt szúr, ott fáj, vagy figyelmen kívül hagyni az idegi kötéltáncot. Ezt szerintem mindenki tudja, csak nem mindig jut el arra pontra, hogy foglalkozna is azzal, hogy megváltoztassa a dolgokat. A stresszről, pontosabban arról, amit annak hívunk, és arról, hogyan lehet ezt másképpen kezelni, korábban írtam már egy blogbejegyzést, ha van kedved olvasd el. Most ezt nem ismételném újra.

Beszéljünk arról, ha feszültséget érzel, vagy a párod érkezik haza stresszesen, akkor milyen hozzájárulás lehet számotokra az Access Bars.

A Bárok, 32 pont a fejen, aminek az érintésével egy teljesen más lelkiállapotba kerülhetünk. Megnyugszunk, sokkal jobb kedélyállapotba kerülünk, az agyhullámok a theta, delta, gamma szintre lassulnak le, és egy erőteljes relaxációs folyamat megy végbe. A kezelés végére minden sokkal könnyebbnek érzékelhető. Az, ami előtte felbosszantott, most valahogy nem tűnik olyan jelentőségtelinek, megszűnik a belső feszültség, és sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ha rendszeresen kapunk kezeléseket, a sejtjeink visszatérnek egészséges gömb állapotukba. Az agyban lejátszódó folyamatokról éppen most készül egy nagyobb tanulmány, de máris rendelkezésre áll egy vizsgálatról készült videó, amit egy neves agykutató, Dr. Jeffrey L. Fannin végzett el arról, hogy milyen mérhető változások mennek végbe az agyban az Access Bars kezelés hatására.

mandulavirág
Mi lenne, ha bármikor ott lenne a kezedben ez a lehetőség, hogy hozzájárulás lehess szeretteid életéhez?

Sokszor a legnagyobb akadálya, hogy tégy magadért az, hogy nem szakítasz időt magadra Bonyolultnak tűnik elmenni valakihez, vagy rendszeresen pénzt fektetni önmagad felüdülésébe. Ezzel akaratlanul is azt üzened magadnak: nem vagy fontos. Azt hiszem ennél egyszerűbbé már nem lehet tenni ezt, mint hogy saját otthonod kényelmében kaphatsz és adhatsz kezeléseket, hogy utána egy egészen más színben, szinten és minőségben lásd a világot. Mert persze ez a kezelés nem csak stresszoldásra hatékony, hosszútávon ennél sokkal többet ad.

Kitisztítja a fix nézőpontjaidat, és hozzájárul, hogy ne is legyél elszenvedője a stressznek, az éltedben felmerülő „nehézségeknek”. Gondolj csak bele, milyen nagyszerű lenne, ha az, ami most stresszt okoz benned, az egyszerűen csak átáramlana az életeden, anélkül, hogy gondot okozna neked.

Mi lenne, ha másképpen néznél ezekre, mert semmi sem akadályozna ebben?

Ha szeretnéd elsajátítani ezt az egyszerű és mégis nagyon hatékony eszközt, akkor ezt egy egynapos tanfolyamon megteheted, amiről oklevelet kapsz, és hivatalos Access Bars kezelő leszel. Kezelheted a családodat, barátaidat, vagy akár pénzkereső foglalkozássá is teheted. Miközben te kezelsz, a folyamatok benned is zajlanak, a változás benned is elindul. Futtathatod a bárjaidat saját magadon is, használhatod a tanfolyamon elhangzó szóbeli eszközöket, és átalakíthatod vele az egész életedet. A Bars a befogadásról szól, így önmagunk kezelése mellett ajánlott másoktól is befogadni a kezelést. Rendszeresen szervezünk Bars cseréket, ahol adhatsz és befogadhatsz Bars és testkezeléseket.

Könnyebbé, örömtelibbé és ragyogóvá teheted a mindennapjaidat, ha választod.

Tanfolyamról információk és jelentkezés itt>>
Kipróbálnád egyéni kezelésen? Itt tudsz informálódni és jelentkezni>>
Szeretnél még többet megtudni az Accessről, akkor iratkozz fel itt>>
Szeretnél ingyenes eszközöket? Itt találsz néhányat>>
Ki vagyok én>>

Ha olvasnál még más írásokat is tőlem, akkor a blogomban találsz>>

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial