Távol áll tőlem a spiritualitás. Az Access Bars mennyire spiri módszer?

A rövid válaszom az, hogy semennyire, a hosszabb verziót pedig, alább olvashatod:
Bár semmi gondom a valódi spiritualitással, tudom, hogy rengeteg minden ragadt ehhez a szóhoz, és rengetegen félreértelmezik, hogy mi is az. Most ebbe nem megyek bele, mert ez az írás nem erről szól.

Ha arról van szó, hogy távol áll tőled ha valami túlmisztifikált, ködös, ezohablattyal átszőtt, netán tele van szabályokkal, dogmákkal, „kötelezően betartandó, mert anélkül nem működik” szövegekkel, netán gurusítva van (van a guru, és mindenki más alacsonyabban helyezkedik el a táplálékláncban), akkor megnyugtatlak, tökéletesen jó helyen vagy, mert itt ilyet nem találsz.

A spirituális rendszerek többségében (vannak azért, amik nem erre az alapra épülnek), elfogadtatnak veled szabályokat, amiket be kell tartanod, meghatározzák hogyan lásd a világot, elmondják miben higgy, mit tehetsz és mit nem, mi megengedett számodra, és mit kell elkerülnöd. A testtel kevéssé foglalkoznak, inkább korlátnak tekintik, mint adománynak. Azt mondják tanulnod kell, és valakivé válnod. Válaszokat adnak, de ezek a válaszok kitől erednek? Ki találta ki őket? És honnan tudhatnád, hogy igazak? Ezek bezárnak téged egy dobozba és ahelyett, vagy amellett, hogy lebontanak korlátokat, újabbakat építenek.

varázsolj

Az Access Consciousness teljesen eltér ettől.

  • Az Access hozzájárul, hogy kilépj a magad alkotta dobozból, és meglásd azt ami azon túl létezik.
  • Ehhez olyan egyszerűen alkalmazható eszközöket ad, amiket ha használsz, akkor kinyílik a világod, és egészen mást veszel benne észre, mint eddig.
  • Van benne játékosság, szabadság, vagyis semmi dráma, semmi kötelező, pont amitől az életünk szárnyalhat.
  • Az Access nem használ olyan szavakat, mint isten, ego, vagy karma. Nem azért mert bármi baj lenne velük, megengedésben van mindennel és mindenkivel, és nem határozza meg, nem írja elő, hogy te személy szerint miben higgy, hogyan élj, mit fogadj el igaznak.

Amiért nincs ezekről szó, az azért van, mert ez az egész arról szól, hogy felismerd, hogy minden megvan benned ahhoz, hogy nagyszerűvé teremtsd az életedet. Az, hogy mi jelenik meg a világodban, az egyedül a te választásod, és ez nem jár együtt harccal, előre elrendeltetéssel, és sohasem kívülről érkezik, hanem benned zajlik.

Az Access célja, hogy erődbe emeljen, nem pedig az, hogy függővé tegyen rajtad kívülálló dolgoktól. Az alapja, hogy felismerd, mi működik neked. Ezért nincsenek szigorú szabályok, hiszen mindenkinek más működhet, és ezt kizárólag te vagy képes felismerni.

Ezért nem ad válaszokat sem, hanem megmutatja, hogyan élj kérdésben, és találd meg a saját utadat. A kérdések teret nyitnak, amiben észreveszed a lehetőségeket, amik eddig is ott voltak, csak nem láttad őket a fix nézőpontjaidtól.

Az Access Bars éppen abban támogat, hogy ezek a fix nézőpontok, amik egy bizonyos nyomvonalon tartottak megszűnjenek, és valódi lényed kinyílhasson.

A testet fontos információforrásnak, és nagy hozzájárulásnak tekinti, ami lehetővé teszi, hogy az elmén túllépve, elsősorban a tested üzeneteit fogadd, általa ismerd fel, mi az ami neked működik.

 

Szóval ez egy jó lehetőség akkor is, ha távol áll tőled a spiri lét, és akkor is, ha egy ideje már a spiri világban mozgolódsz, keresgélsz, az életed mégis kevéssé változik.

Mint minden, akkor működik, ha használod, ha teret adsz neki az életedben, viszont ha így teszel hatalmas változásokat tapasztalhatsz meg. Ehhez persze nem elég egy kezelés, nem elég egyszer kérdezni. Ha életformává teszed, átalakulhatnak a kapcsolataid, rendbe jöhet az anyagi helyzeted, helyreállhat a tested működése, és a belső békéd.

Annyira egyszerű, hogy bárki elsajátíthatja, és alkalmazhatja önmagán, a párján, a gyermekein, a családtagjain, a barátain, vagy akár kiegészítheti praxisát, netán új pénzkereső foglalkozássá teheti.

Tanfolyamról információk és jelentkezés itt>>
Kipróbálnád egyéni kezelésen? Itt tudsz informálódni és jelentkezni>>
Szeretnél még többet megtudni az Access Barsról, akkor iratkozz fel itt>>
Szeretnél ingyenes eszközöket? Itt találsz néhányat>>
Ki vagyok én?
Olvasnál még tőlem mást is? A blogomban megteheted>>

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial