Párkapcsolati problémáimra mennyire lehet hasznos, ha elvégzem az Access Bars tanfolyamot?

És boldogan éltek, míg meg nem haltak… Amikor a meséket alkották, íróik, nem is sejtették, hogy ezzel az idealizált képpel milyen károkat fognak okozni. Micsoda elvárások és következtetések alakulnak ki az olvasókban, és milyen összehasonlítások születnek majd, amikor a hús-vér kapcsolat meg sem közelíti a mesebeli királylány és királyfi kapcsolatát.
Persze nem csak a mesék hatására szenvedünk, rengeteg elvárás, ítélet és összehasonlítás van bennünk. És a valóság természetesen teljesen más.

De mi is van a párkapcsolatokkal? Egyáltalán honnan tudjuk, hogy milyennek kéne lennie?

Itt máris szembekerülünk valamivel, ami nem valóságos. Azzal, hogy magunkra akarjuk erőltetni a normálisnak mondott szempontokat, bevesszük, hogy van egyáltalán ilyen, és ehhez mérten keressük az ideálist. Azt meg elfelejtjük megkérdezni, hogy „Mi a jó nekem?” „Milyen kapcsolatot szeretnék én most?” „Mi működik nekem?”

Azt látjuk, hogy másoknak mi működik, vagy inkább mi nem működik. Tele leszünk ellenállással, de azt még mindig nem tudjuk, mi az, amit valójában szeretnénk. Rengetegen hasonlítgatják saját kapcsolatukat egy eszményképhez, és persze ez mindig csalódottsághoz vezet. De nem ez az egyetlen összehasonlítás.

Magát a kapcsolatot is szívesen méricskéljük a kezdeti időkhöz, és legtöbbször oda jutunk, hogy már nem olyan, mint volt. Azt pontosan tudjuk, hogy minden változik, még mi is, ugyanakkor a partnerünktől elvárnánk, hogy pontosan olyan legyen, úgy működjön, mint a kezdetekkor. Mert az ideális partner mindig mindenben tökéletes! Ugye érzed, ez mennyire fals, és milyen elvárásokat ébreszt, aminek senki sem tud megfelelni, még mi sem. A kapcsolat nem egy börtön, csak akkor, ha mi azzá tesszük.

És még valami. Bizonytalanok vagyunk saját magunkban is.

Csak azt ismerjük, mit gondolnak rólunk mások, ők hová kalibráltak minket, és elfogadjuk, hogy azok vagyunk, amit mások gondolnak rólunk. Szóval sem azzal nem vagyunk tisztában, hogy kik vagyunk, sem azzal, hogy mit szeretnénk.

kártyavár

Mi egyéb lehetséges?

Az Access Bars hozzájárul ahhoz, hogy ne a másoktól átvett, bevett nézőpontok alapján alakítsuk az életünket, válasszunk párt, vagy éljünk kapcsolatban. Kinyitunk általa egy olyan teret, amiben nincsenek meg ezek a kötöttségek, akadályok, hanem mindig az adott helyzetnek, és a saját érzékelésünknek, éberségünknek megfelelően választunk. Robot üzemmódból átváltunk a tudatos választásba.

Hatalmas hozzájárulás ahhoz is, hogy felismerjük, kik vagyunk, mekkora erővel, kreativitással, tudással, lehetőségekkel és választásokkal rendelkezünk.

Ennek ismeretében olyan kapcsolatot választhatunk, ami ajándék, amiben tisztelet, támogatás és erő rejlik, ami többet teremt számunkra. Ez persze nem jelenti azt, hogy feltétlenül le kell cserélnünk jelenlegi párunkat, sokkal inkább azt, hogy hajlandóak leszünk változni és változtatni dolgokon, és ennek következtében a környezetünk, párunk is változik.

Egy működő kapcsolatban, minden nap egy új kezdet, amiben újra teremthetjük a kapcsolatot, és a maga teljességében tapasztalhatjuk meg egymást. Minden pillanata a saját választásunk eredménye, nem pedig egy korábbi döntés, vagy elköteleződés.

Hogyan teszi ezt?

Egyrészt az Access Bars kezelésekkel, amikkel az összes korlátozó nézőpontot kitisztítjuk, másrészt a szóbeli eszközök által, amikkel egy teljesen új világot teremtünk, harmadrészt pedig a folyamatos választásainkkal.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy mit tehetsz, ki lehetsz, viszont tudod, hogy sokkal nagyszerűbb is lehet az életed, mint ami most van, ha hajlandó vagy változtatni, akkor ez egy szuper lehetőség neked.

Tanfolyamról információk és jelentkezés itt>>
Kipróbálnád egyéni kezelésen? Itt tudsz informálódni és jelentkezni>>
Szeretnél még többet megtudni az Accessről, akkor iratkozz fel itt>>
Szeretnél ingyenes eszközöket? Itt találsz néhányat>>
Ki vagyok én>>

Ha olvasnál még más írásokat is tőlem, akkor a blogomban találsz>>

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial