Olykor megfeledkezel arról, hogy az életedet magad irányítod? 

Talán visszatérsz a régi mintába, vagy felcsíped valaki más nézőpontját erről. Bármelyik is, amikor felismered, hogy ez máshová visz, mint ahová menni szeretnél, egyszerűen válassz mást!

 

Sokszor felmerül a kérdés, hogy azt hogy kell csinálni?

Ebben a világban leginkább azt látjuk, hogy amikor valaki meg akar változtatni valamit, azt hatalmas nehézség árán éri el. Ezért, ha valami könnyű, akkor az gyanús. Azt nem tartjuk értékesnek. Szeretnénk túlbonyolítani az egyszerűt. Ez van a választással is.

 

Hogyan is lehetne elmagyarázni ennek a technikáját?

Valójában a világ legegyszerűbb dolga lenne, ha nem bonyolítanánk, nem akarnánk mindenáron nehézzé tenni. A választás, az csak egy választás. Nem az almát kérem, hanem a körtét. Nem a szegénységet választom, hanem a gazdagságot. Nehézségi fokban, a választás szintjén van különbség a kettő között? Nem igazán. Az már más kérdés, hogy előbbire nem helyeztünk súlyt, utóbbit viszont jelentőség telivé tettük. Ezért lett nehéz.

 

Mindig minden egy választással kezdődik!

Ha ez nincs meg, lehet bármennyi tisztítás, fix nézőpont törlés, egyszerűen nem indulnak el a dolgok, mert nem hoztuk meg a választást, hogy valami mást szeretnénk.

Amikor úgy érzed, te már mindent megtettél az ügy érdekében, mégsem változnak a dolgok, akkor érdemes ránézned,

Milyen választásokat nem hoztál meg, amiket ha meghoznál, megváltozna ez az egész?

És hogy jön ide, hogy te magad vagy az ERŐ?

Nos úgy, hogy amikor nem hozzuk meg a választásainkat, akkor az erőtlenség állapotában vagyunk. Kiadtuk az erőnket, és a gyengeséget választottuk. Nincs a kezünkben az irányítás sem, hiszen ahogy az erőnket kiengedjük a kezünkből, egyúttal az irányítást is átadjuk.

Érted, miért hiábavaló a próbálkozás, hogy megváltoztassunk bármit, amíg nem hozunk meg választásokat, nem vesszük vissza az erőnket, és az irányítást az életünk felett? Kicsit azért helyesbítem ezt, nem teljesen hiábavaló, mert a tisztításokkal több tér lesz, amiben könnyebben rálátunk arra, ami van, és ez hozzásegíthet, hogy lépjünk végre, és meghozzuk azokat a választásokat, amik nélkül nem mozdul az életünk.

Mégis a választás az, ami teremt. Lehetőségeket teremt. A lehetőségek pedig még több választást. Szóval a választás az, ami mindenben ott van, végigkíséri az életünket, és szerves része mindennek, ami csak megjelenik, és mindennek, amit el szeretnénk érni.

Vedd hát vissza az erődet, és az irányítást az életed felett! Hozd meg azokat a választásokat, amik ahhoz kellenek, hogy elinduljon, vagy tovább áramoljon az életed!

 

Mi mindent teremthetnél, ha folyamatos választásban lennél? Milyen lenne az életed?

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial