A választás az, ami felülír mindent. Nem vagy rákényszerítve, hogy együtt élj azzal, aki nem hozzájárulás az életedhez, nem kell egy gyűlölt munkahelyen dolgoznod csak azért, mert már régóta ott vagy. És nem kell megelégedned azzal az életszínvonallal sem, amiben élsz. Mindig van ugyanis választásod, akkor is amikor éppen azt hitetné el veled az elméd, hogy nincs. Persze kilépni a dobozból nem mindig kényelmes, és leginkább nem kiszámítható. Ez lehet, hogy elsőre ijesztő, mert megszűnnek a kapaszkodók.

De mindig ott a választás!

Ismersz olyanokat, akik kiléptek egy nem tápláló kapcsolatból, akár napok leforgása alatt? Olyat, aki úgy hagyta ott a munkahelyét, hogy nem tudta mi lesz vele a következő héten? És olyat ismersz, aki kilátástalannak tűnő helyzetből indulva lett sikeres?

Márpedig, ha nekik ment neked is megy! Miért ne menne! Az biztos, hogy képes vagy rá!

De, hogy hajlandó is vagy rá, na ez az ami rajtad múlik!

Ez már választás kérdése! Ha választod lehetnek kényelmetlenségek? Igen. Fogod előre tudni mi lesz az út végén? Nem. És ha nem választod? Akkor mi marad? A kényelmetlenség, és a bizonytalanság. Akkor miért ne választanál valami mást, mint azt, ami most van? Valamit, ami egy jobb valóságot teremt…

Ezt a kérdést használhatod, hogy teret nyiss:

 

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial