Lélekbisztró – testi, lelki csemegék

Egy jó tipp, hogyan szórakozz jól, találj érdeklődésednek megfelelő társaságot és fejleszd tudatosságodat egyetlen programmal

 

Te is gyakran problémázol azon, hogy hogyan lazíts pár órát egy társaságban anélkül, hogy érdeklődési körödtől távol álló témákat kellene végig hallgatnod?

Becsípett, netán félrészeg embereket kéne kerülgetned és mire hazaérsz, ahelyett hogy feltöltődtél volna, úgy érezd magad, mint egy agymosott?

Neked is fontos, hogy a közeg ahol az idődet töltöd, amellett, hogy szórakoztat, felemeljen, értéket közvetítsen?

Néha elszigeteltnek érzed magad? Mint akit egy másik bolygóról pottyantottak ide?

 

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor jó ha tudod, sokan vannak ugyanígy ezzel a kérdéssel. A tudatosságfejlesztés időnként együtt jár azzal, hogy nem találod a helyed, hogy a korábbi életed már nem tűnik otthonosnak, a régi barátokkal már nincs meg a közös hang. De az úton menni kell tovább. Ha jobban körülnézel, meglátsz olyan lehetőségeket, melyek segítenek új ismeretségeket kötni, segítenek lazítani, feltöltődni, egyúttal segítik a fejlődésedet és örömtelivé teszik életedet! Ez a program is egy jó lehetőség minderre.

 

 

LÉLEKBISZTRÓ – Testi-lelki csemegék

 

Élj a lehetőséggel, hogy hasonló érdeklődésű emberek társaságában, kötetlen, mégis irányított módon tölthetsz el egy estét, olyan témákat boncolgatva, melyek a te életedet is érinthetik, sőt fejleszthetnek is közben.

 

Kiknek szól a LÉLEKBISZTRÓ?

A LÉLEKBISZTRÓ olyan emberek találkozási helye, akik

 • foglalkoznak saját tudatosságfejlesztésükkel,
 • szívesen beszélgetnek  érdekes lélekemelő témákról,
 • nyitottan ülnek egy asztalhoz hasonló gondolkodásúakkal,
 • ha úgy adódik önfeledten játszanak,
 • hajlandóak tenni önmaguk fejlődéséért,
 • kíváncsiak valami újra, valami másra.

 

Kiknek nem szól ez a program?

Ha mélyen zárkózott, magadnak való vagy, aki nem szívesen köt ismeretségeket, nem szívesen beszélget, akkor ez a program nem neked való.

 lélekbisztró - testi, lelki csemegék

.

Hogyan zajlik a LÉLEKBISZTRÓ?

Minden alkalommal más-más fontos témában merülünk el. Egy rövid ismerkedés és téma-bevezető után, interaktív beszélgetést folytatunk. A beszélgetés fonalát célirányos, olykor játékos kérdésekkel és felvetésekkel a programvezető tartja kézben. Az adott témában felmerülő korlátozó nézőpontokat tisztítjuk, töröljük. Beszélgetés közben finom és egészséges csipegetni valóval kényeztetjük a testünket.

 

Miért jó neked ha eljössz?

 • új ismeretségekre, barátokra találhatsz,
 • szélesítheted az ismereteidet a témával kapcsolatban,
 • fejlesztheted a tudatosságodat,
 • új ismeretek, új impulzusok birtokában változhat a látásmódod,
 • megszabadulhatsz az adott témát érintő korlátozó hitrendszereid, generációs mintáid, csoporttudatosságaid egy részétől,
 • kellemes, barátságos, jó rezgésű környezetben töltheted az estét,
 • megismerheted a vegetáriánus konyha finomságait.

 

 

Beendek KrisztinaKi vezeti a LÉLEKBISZTRÓ-t?

 

.Benedek Kriszta lelki fitness tréner, Access Bars és Access Body Process facilitátor, a tudatos és örömteli életre vágyók mentora. 2006 óta járom a tudatosságfejlesztés lépcsőit. A célom, hogy minél több embernek segítsek megtalálni az útját, a tudatos és örömteli élet felé. Ehhez különböző módszereket használok, melyek segítenek a korlátozó tudatalatti minták kigyomlálásában, a stresszoldásban, tudatosságfejlődésben. Fontos számomra, hogy megmutassam, hogy az életünk csodás is lehet, csak észre kell vennünk a benne rejlő szépséget, és persze tenni azért, hogy kihozzuk belőle a legjobbat. A Lélekbisztró egy jó lehetőség arra, hogy örömtelin csatlakozzunk egymáshoz, játszva változzunk és oldjuk a felgyülemlett stresszt.

.

.

Mi lesz a téma a legközelebbi LÉLEKBISZTRÓBAN?

A következő programon arról lesz szó, mi az ami elősegíti, hogy az jelenjen meg az életünkben, amit valóban szeretnénk:

 

TUDATOS TEREMTÉS

 

Még mielőtt arra gondolnál, hogy ez egy lerágott csont, és mindaz amit a könyvekben írnak erről a témáról az nem működik, akkor engedd meg, hogy én adjak egy teljesen más megvilágítást neked ehhez. Valami olyasmit, amivel élővé és játékossá teheted az életed, ami működhet neked is. Azt nem mondom, hogy egészen biztos, hogy működni fog, hiszen ez rajtad múlik, te választasz. Csak add meg az esélyt, magadra, amivel teremthetsz valami mást!

Bőségteremtő meditáció

.

Mennyibe kerül?

Befektetés: 8.000 Ft (Az ár tartalmazza a csipegetni valót és a frissítőt is.)

 

Gyakran ismételt kérdések

Szeretném fejleszteni a tudatosságomat, de még csak most kezdtem el az önfejlesztéssel foglalkozni. Érdemes elmennem erre a programra?

A programnak éppen az  az egyik célja, hogy a különböző látásmódok megismerésének segítségével, újabb szemszögből vizsgálhassuk meg mindazt, amit adott pillanatban egy témáról gondolunk. Mindannyian hozzáteszünk valamit az estéhez, és mindannyian haza is viszünk valamit, ami segíti a felismeréseinket. Nincs jelentősége, ki hol tart az útján, csak az számít, hogy nyitottak legyünk egymás nézőpontjaira.

Muszáj a saját életemről beszélni idegen embereknek? Kissé zárkózott vagyok.

Mindenki olyan mértékben beszél a saját személyes tapasztalatairól, amennyire azt belső mutatói megengedik. Egy-egy gondolatot, érzést, véleményt úgy is meg lehet fogalmazni, hogy közben nem szükséges a részletekbe, a helyzetbe beavatni senkit sem.

Hogyan kell elképzelni a Théta Healing által történő korlátozó hitrendszerek, generációs minták, csoporttudatosságok lecserélését?

A téma átbeszélése során felmerülnek olyan akadályozó hiedelmek, melyek általánosan többségünkben jelen vannak. Ezek jelenlétét izomteszttel azonosítjuk a résztvevőkben, és aki rendelkezik az adott programmal, eldöntheti, hogy szeretné-e lecserélni, vagy tovább ragaszkodik hozzá. Amennyiben a csere mellett dönt, akkor a Théta Healing technika segítségével, pár pillanat alatt megtörténik a hitrendszer cseréje mindenkiben, aki erre igent mondott. Ez természetesen nem egyéni konzultáció, nem azt a célt szolgálja, hogy egy személy adott problémáján haladjunk végig. Ennek ellenére, azzal, hogy bizonyos korlátok megszűnnek, és támogató programok, érzések jelennek meg, sokat segíthet a tisztulásban, a helyzetek megoldásában.

Mekkora létszámú ez a program? Nem szívesen vennék részt tömegrendezvényen.

A maximális létszám 8-12 fő, a hely befogadóképességétől függően. Annál több személy jelenléte, már akadályozná a baráti közeget, a meghitt társalgás kialakulását, szóval nem kell attól tartani, hogy a létszám miatt elveszíti a közvetlenséget.

Nem ismerem a vegetáriánus ételeket, de nem szeretnék mindenféle ismeretlen összetevőből álló ételt enni. Van valamilyen más alternatíva?

A csipegetni valók összeállításában szerepet játszik, hogy ne tartalmazzanak olyasmit, amitől a hagyományos konyhán élők idegenkednének. A vegetáriánus konyha számtalan kiváló recepttel rendelkezik, melyek megállják a helyüket a vegyes étrenden élők asztalán is. Ezekből lesznek összeválogatva az ételek.

 

 

Mit nyerhetsz azzal, ha eljössz a Harmonikus kapcsolatok megteremtése programra?

.

 • új ismereteket szerzel a kapcsolatok terén,
 • új nézőpontokat hallhatsz arról, hogyan lehetnek harmonikus kapcsolataid,
 • az elhangzottak hozzájárulhatnak ahhoz, hogy felismerd, mi az, amin változtatni szükséges a saját életedben,
 • elengedsz számos témához kapcsolódó korlátozó hitrendszert, generációs mintát, csoporttudatosságot,
 • feltöltődsz, kikapcsolódsz, új ismeretségeket kötsz

 

 

Hol és mikor lesz a következő LÉLEKBISZTRÓ?

 Helyszín: Tervezés alatt (ha jönnél, vedd fel velem a kapcsolatot)
Időpont: 

A program 3 órás!

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Mivel a létszám limitált, csak előzetes bejelentkezés, és az összeg kiegyenlítését követően tudom a helyedet biztosítani a programon!

Bejelentkezés az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon

[contact-form-7 id=”178″ title=”1 kapcsolati űrlap”]

Aadtkezelési tájékoztató itt >>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial