Egyéni kezelések

Boldogságra vágysz, de felismerted, hogy az életedben bekövetkező tartós elégedettséghez nélkülözhetetlen, hogy változtass saját látásmódodon? Az élethelyzetek megoldása, az örömteli élet megvalósítása, tudatosságfejlesztés nélkül nem mehet végbe. Következetes önmunkára van szükség ahhoz, hogy olyan életben legyen részed, amilyet álmodtál magadnak. A megoldás, hogy felismerd saját nagyszerűségedet, elfogadó szívvel élj, és szeress! Megmutatom, hogyan…

Stresszoldás, tudatosságfejlesztés és örömteli élet

 .

Felismerted, hogy az életed kizárólag akkor válhat harmonikussá, ha te magad is változol? Szeretnél tisztán látni, miért ismétlődnek ugyanazok az élethelyzetek? Elhatároztad, hogy nem vesztegeted tovább az idődet az egyhelyben topogással, inkább elindulsz a tudatosságfejlesztés útján?

 

Nem számít, hol tartasz éppen. Az utad elején vagy-e, vagy már évek óta dolgozol magadon. Csak az számít, hogy légy együttműködő és nyitott.
A támogatásommal lehetőséged van egyéni, csoportos, személyes és online tanulásra, fejlődésre. Segítek, hogy a változás hatékony és lehetőleg örömteli legyen.

.

Tudatosságfejlesztés

 

Ha egy adott életterületen tennél rendet, vagy szeretnél kényelmesebben, a saját ütemedben haladni, akkor

 

Egyéni lelki fitness (tudatosságfejlesztés) személyes vagy Skype konzultáció

. .

Szeretnél megoldani egy konkrét élethelyzetet? Gondjaid vannak az egészség, a bőség, esetleg a kapcsolatok terén? Nyakig benne vagy az érzelmeid tengerében és nem látsz tisztán? Nem látod a megoldást? Esetleg a tudatosságfejlesztés kezdeti lépéseinél tartasz, és jól jönne, ha az első szárnypróbálgatásaid alatt valaki fogná a kezed?

Érdekel az egyéni tudatosságfejlesztő lelki fitness és az örömteli élet>>

 

Stresszoldás

Ha stresszoldásra vágysz, ugyanakkor tudatosodnál is egyben, akkor

Access Bars ® – végtelen tudatosság

 .

Nyitott vagy a változásra? Szeretnél könnyed, szárnyaló életet? Több éberségre, tudatosságra vágysz? Kipróbálnál egy gyors és hatékony eszközt ?

Egy eszköz, amivel oldódhat a benned lévő stressz, ugyanakkor valamennyi életterületed egyszerre tisztul, tudatosabbá válsz, elengeded azokat a nézőpontjaidat, amik akadályoznak, hogy változásokat hozhass létre az életedben.

 

Szeretnék az Access Bars-ról további információkat megtudni >>

access testkezelések

.

Stresszoldás, tudatosság, fizikai tünetek megszüntetése

Access Testkezelések

 

Szeretnél könnyedséget a testedben? Mi lenne, ha együttműködnél, kommunikálnál vele? Milyen lenne, ha elengednéd az összes feszültséget, a testedbe zárt korlátozásokat? Mi kéne, hogy érzékeld, hogy a tested hozzájárulás az életedhez, támogat téged a tudatosságban, éberséged felismerésében? A testkezelések hatalmas változást hozhatnak az életedben, a testeddel való kapcsolatodban! Kikulcsolják, megváltoztatják a bennragadt energiákat, vagy éppen aktiválják mindazt, ami által egy egészen más valóságot teremthetsz magadnak.

A testkezelések hatalmas változást hozhatnak az életedben, a testeddel való kapcsolatodban! Kikulcsolják, megváltoztatják a bennragadt energiákat, vagy éppen aktiválják mindazt, ami által egy egészen más valóságot teremthetsz magadnak.

Szeretnék a testkezelésekről további információkat >>

Access Facelift - energetikai ránctalanítás

.

Access Facelift energetikai ránctalanítás

.

Szeretnél fiatalos, ránctalan, feszes bőrt? Bőrelváltozások (ráncok, hegek, foltok stb.) jelentek meg az arcodon? Szívesen elengednéd az öregedéssel kapcsolatos nézőpontjaidat?

Az Access Facelift energetikai ránctalanítás, egy olyan kezelés, amivel nemcsak a külső megjelenéseden változtathatsz, hanem kitisztulnak azok a nézőpontjaid is, amik benne tartanak az öregedési folyamatban. Ez a kezelés azon túl, hogy a bőröd állapotán változtat, hatással lehet az egész életedre.

Szeretnék az Access Facelift energetikai ránctalanításról többet megtudni>>

[vissza-a-tetejére]