CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK, mert most kiakadtam!

Ha valami jól hangzik, azt kajálják az emberek. Ha azt olvasod valahol, hogy akivel találkoznod kell, azzal találkozni fogsz, lehet, hogy nem most, hanem majd máskor, akkor megnyugszol, hátradőlsz és várod, hogy majd a nagy Kreátor a megfelelő időben, a legidillikusabb pillanatban eljuttatja hozzád azt az egyet, aki neked rendeltetett! Nem vetted még észre, hogy ez mekkora sületlenség? Bár roppant jól hangzik, és leveszi a válladról minden felelősségét a dolognak.

Mi lenne, ha felébrednél Csipkerózsika álmodból, és felismernéd, hogy az életedet te irányítod, a választásaiddal.

És még az is lehet, hogy 57 herceg(nő) érkezett már meg hozzád, csak baromira nem vetted észre, elmentetek egymás mellett, mert te csak arra az egyre voltál rácuppanva, aki majd égi fénnyel érkezik és jól megráz.

Nem lehet, hogy ha még nincs itt, akkor az azért lehet, mert nem is igazán tudod mit akarsz, telis tele vagy ítéletekkel és nézőpontokkal, amit hurcolászol magaddal, mint egy zsák rothadó krumplit? Ellenállsz és kizársz az életedből egy csomó mindent, nem vagy hajlandó befogadni, és nem is nagyon teszel érte, hogy ez változzon, mert várod a rózsaszín álmot, amit meglebegtetett előtted valami blogzseni.
Az még nem jutott eszedbe, hogy talán éppen te magad tartod távol magadtól a boldogságot? Ez nem valami büntetés, vagy késleltetett jutalom, hanem egyszerűen benned munkáló trutyihegyek, amiket ideje lenne eltakarítani?

Mi a jó neked abban, hogy bedőlsz a jól hangzó, semmitmondó írásoknak, amik arra biztatnak, hogy egész életedben csak várj, és ne tégy semmit, amik azt mondják, hogy rajtad kívülállókon múlik az életed és a boldogulásod?

Mikor kezdesz már el gyanakodni, hogy ezek nem érted vannak, hanem megetetnek mindenfélével, ami aztán még több akadályt jelent, amit majd még több energia lesz kitörölni magadból?

Amin kiakadtam, hogy a sokadik ilyen káros, mégis nagy népszerűségnek örvendő cikk jön velem szemben.
Nem arról van szó, hogy most rosszá tennélek, nem arról, hogy hibáztál volna, csak hagytad magad megtéveszteni. Meddig hagyod még?

Ha akarsz bátran szundikálj vissza, és még pár ezer évig várd a megváltót! Rajtad áll!

Most csak fújtam egy kis ébresztőt, hátha lesz valaki, aki felébred, és azt mondja: Jé, tényleg! Bedőltem egy két jól hangzó frázisnak, és tényleg, ezektől mit sem változott az életem! Ugyanott tartok most is! És mit tehetek magamért most, hogy már tudom, hogy az életem nem csak úgy megtörténik velem?

Tetszett? Kérlek lájkold, vagy oszd meg!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial