Tudatosságfejlesztés Lelki fitnessel

.

Hogyan oldd meg hatékonyan a problémáidat és dolgozz a tudatosságfejlesztésen egy időben.

.

Ugye te is ismersz olyan személyt, aki már hosszú ideje toporog és nyűglődik ugyanabban az élethelyzetben? Netán neked is vannak hasonló tapasztalataid? Szeretnél minél gyorsabban megoldást találni a gondjaidra és közben egyre tudatosabbá válni?

.

Életed során temérdek gödör vár, ezzel szerintem semmi újat nem mondtam. Azt is láthatod, hogy rengeteg ember küzd az életében, hol kapcsolati zűrökkel, hol anyagi problémákkal, hol pedig az egészségi állapotában beállt helyzettel. Szóval hidd el, nem vagy egyedül. Az viszont, hogy meddig maradsz ebben a feszültségteli állapotban, már a te döntésed. Ücsöröghetsz a gödörben hosszan, vagy választhatod azt is, hogy kilépsz belőle. A kérdés az, szeretnél-e egy örömteli, boldog életet élni? Ha a válaszod igen, akkor ami segíthet neked, az

 

Egyéni lelki fitness (tudatosságfejlesztés) konzultáció

.

Az első találkozás során feltérképezzük mindazt, amivel nehézségeid adódtak, és közben kialakul az is, milyen módon tudjuk a megoldás irányába mozdítani a helyzetet. A konzultációkon az általam tanult technikák közül azt alkalmazom, melyek személyiséged és nyitottságod szintjéhez leginkább közel állnak. Használom a Théta Healinget, az EFT-t, a Deeksha-t, a Spirituális Választerápiát, az Access Barst, melyek mindegyike abban segít, hogy életminőséged és tudatosságod egy magasabb szintre emelkedjen. A hangsúly sohasem a technikán, hanem a te együttműködési készségeden és azon van, hogy a fix nézőpontjaid, tudatalatti mintáid, korlátozó hitrendszereid felszínre jöjjenek és lecserélésre kerüljenek. Ezért teljes mértékben rugalmas és személyre szabott találkozásokra számíthatsz.

Lelki fitness tudatosságfejlesztés

.

Mire lehetsz képes a tudatosságfejlesztéssel?

.

 • A tudatosságfejlődés egy folyamat, így minden stádiumában más és más előnyökre tehetsz szert.
 • Az első és legfontosabb hozadéka, hogy kilépsz az áldozat szerepéből, és kezedbe veszed az irányítást.
 • Megtanulod elfogadni az eléd tornyosuló helyzetet.
 • A kihívást és nem a problémát látod meg bennük.
 • Így erőssé válsz! Olyan emberré, aki másokra mutogatás helyett, képes megoldani az élethelyzeteit, képes önmagából kihozni a lehető legjobbat.

 

„Szeretettel ajánlom őt mindenki figyelmébe.”

„Teljes figyelem, tiszta és őszinte szándék a gyógyításra, maximális hit és lelkesedés az általa gyakorolt módszerek iránt – ezt kapod, ha hozzá fordulsz bármilyen problémáddal. Szeretettel ajánlom őt mindenki figyelmébe.”

Viki (Budapest)

.

A tudatosságfejlesztés hozzásegít, hogy

 • ha valamilyen fizikai tüneted van, megoldd a mögötte megbújó mentális, érzelmi traumákat,
 • hatékonyabban kezeld az életedben megjelenő  stresszt,
 • felismerd és megold az önszabotáló mintáidat, fóbiákat, szenvedélybetegségeket,
 • elengedd a benned megbújó harag-, sajnálat-, neheztelés-, és más lehúzó energiákat,
 • újraépüljön, vagy megerősödjön az önbecsülésed és önbizalmad,
 •  minőségi életet, bőséget, sikert, ideális partnerkapcsolatot teremts magadnak,
 • kreatívan, örömtelin éld a mindennapjaidat.

 

Az életed sokféleképpen leélheted. Végig szenvedheted, elnyomva saját érzéseidet, mindenhol csak a nehézségeket látva, ellenállva vagy akár könnyedén át is táncolhatsz rajta, elfogadással, kihozva belőle a legjobbat amit csak lehet. Van választásod! Te melyik módját választod?

 

 

Kinek való az egyéni lelki fitness (tudatosságfejlesztés) konzultáció?

Neked való, ha

 • eldöntötted, hogy mostantól, arra figyelsz, hogyan fordíthatod javadra az akadályokat,
 • nem csak ölbe tett kézzel ülsz, hanem hajlandó vagy tenni a saját életed jobbításáért,
 • fontosnak tartod saját jóllétedet.

 

„….hozzá fordulva egészen biztosan nagy lépéseket tehetünk a megoldás irányába.”

Kriszta hihetetlen érzékkel talál rá az elakadások mögött húzódó problémákra. Kiváló tükröt tart és remekül fókuszál a problémák gyökereire. Szakmai felkészültsége és szakmai alázata a garancia arra, hogy hozzá fordulva egészen biztosan nagy lépéseket tehetünk a megoldás irányába. Mindenkinek ajánlom a vele való találkozást, aki diszkréten, csendben, a külvilág számára szinte észrevétlenül szeretne dolgozni az elakadásain és saját magán. A különbség persze szeretteink számára szinte tapintható lesz, amint kilépünk az “ajtón”.

Robi (Dunakeszi)

Kinek nem való?

Nem tudok segíteni, ha

 • azért jössz el, mert arra számítasz, hogy bármit megoldok helyetted,
 • azt gondolod, nem kell megdolgoznod a sikerért,
 • csak a lelkiismeretedet akarod megnyugtatni, de nincs meg benned a valódi változtatás igénye.

.

Ezért ne számíts rá, hogy

 • csak kedélyesen elcsevegünk, aztán minden megy változatlanul,
 • kívülállóként asszisztálhatod végig a konzultációt,
 • nincs szükség a cselekvésre, mert már a puszta jelenléted elegendő.

 

De én hiszek benned, meg tudod csinálni!

Te hiszel magadban annyira, amennyire én hiszek benned? Hiszel abban, hogy ha megváltozik a gondolkodásod, megváltoznak az érzéseid és ez megváltoztatja az életkörülményeidet is? Legyen szó az életedbe beáramló bőségről, a gyermekeid neveléséről, a kapcsolataidról, vagy a párkeresésről.

Minden egyetlen ponthoz vezethető vissza, hozzád, a fix nézőpontjaidhoz, a korlátozó hitrendszereidhez és a benned zajló folyamatokhoz. Ahhoz a szemüveghez, melyen keresztül a világot szemléled.

 

„….pár alkalmas találkozás után már sokkal nyugodtabban láttam a világot….boldog, hálás vagyok és kiegyensúlyozott.”

„Szeretném hálámat sorokba önteni. Amikor hozzád fordultam sokszor az őrület határán voltam, mind anyagi mind párkapcsolatot illetően. Pár alkalmas találkozás után már sokkal nyugodtabban láttam a világot és ez mára ott tart, hogy boldog, hálás vagyok és kiegyensúlyozott. Anyagi dolgaimban is csodálatos változások vannak. Számomra a legnagyobb csoda az volt, amikor egy telefonos kezelésed által a pokolból a mennybe jutottam.”

Zoli (Budapest)

 .

Amire viszont számíthatsz:

 • szeretetteljes támogatás, és segítség,
 • rávilágítás a problémád gyökerére,
 • fix nézőpontjaid, korlátozó hitrendszereid felismerése és elengedése,
 • látni fogod a megoldást a helyzet kezelésére vonatkozóan,
 • egy új szemszöget, új látásmódot sajátítasz el,
 • emelkedik a rezgésszinted, és a tudatosságod,
 • elfogadóvá válsz, megtanulsz együtt áramolni az élettel,
 • megtapasztalod, hogy ahogy te változol, úgy változik a környezeted is.

 

Ki vagyok én és miért kéne rám hallgatnod?

benedek krisztinaBenedek Kriszta lelki fitness tréner, a tudatos és örömteli életre vágyók mentora vagyok, 2006 óta járom a tudatosságfejlesztés útját. Azóta számos technikát elsajátítottam (Pranic Healing, SVT, Holistic Pulsing, Reconnective Healing, Reconnection, Schüssler arcdiagnosztika, ThetaHealing, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Bars) a legtöbbnek az összes modulján végig mentem, így a teljes tudásanyagot megtanultam, és azóta is képzem magam. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosságfejlesztés során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden amiről beszélek, mindent amit használok a konzultációim során, azt magamon teszteltem. De természetesen nem tetszelgek a guru szerepében, hiszen én is folyamatosan fejlesztem magam, járom az utam és minden élethelyzetben igyekszem tudatos lenni. Ez persze nekem sem sikerül mindig, vannak gödreim, amibe belelépek, de éppen ez adja meg számomra azt a felkészültséget, mellyel biztos kézzel segítelek.

.

 .

… találkozásaink átalakítottak, ahogy önmagamat és másokat látom.

Köszönöm Krisztának hogy a lelki fitnessel emlékeztetett arra, hogy én nem egy ember vagyok lélekkel, hanem egy csodálatos lélek emberi testben. Nem tudtam mire számítsak a találkozásaink során így próbáltam nyitott lenni mindenre, hogy feltétel nélkül megtapasztalhassam az élményeimet. Azóta a világ megváltozott körülöttem, vagyis rajtam keresztül a megtapasztalásom változott a világról. A találkozásaink átalakítottak ahogy önmagamat és másokat látom. Azóta életcélommá vált, hogy kiteljesedjek, mind testileg lelkileg és szellemileg. A „gyógyító” feladata az, hogy átkísérjen minket és emlékeztessen arra, hogy mi magunk is képesek vagyunk bármire. Kriszta egy ilyen „gyógyító”

Anita (London)

.

Mekkora befektetés?

Önmagadba, a saját fejlődésedbe befektetett összeg, mindig sokszorosan megtérül. Ha ezt fokozod azzal, hogy nem egyedül járod az utat, hanem támogatást kérsz, azzal rengeteg időt megtakaríthatsz magadnak, hiszen a változásod felgyorsul. Ezzel rengeteg időt, pénzt és lehetőséget nyerhetsz!

A személyes konzultáció 90 perces: 13.000 Ft/alkalom (személyesen a konzultációt követően fizetendő)

 

Hogyan veheted igénybe a konzultációt?

Személyesen Budapesten és Dunakeszin tudunk találkozni. Mindkét helyen nyugalmas és meghitt környezetben tartom a konzultációkat. Pontos címet a jelentkezést követően egyeztetünk. Ha távol élsz ezektől a helyektől, lehetőség van Skype konzultációra is. Lejjebb megtalálod ennek módját.

.

Hogyan tudsz jelentkezni személyes konzultációra?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, hogy egyeztessük a pontos időpontot és helyet.

Jelentkezem személyes konzultációra:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Adatkezelési tájékoztató itt>>

 

Egyéni tudatosságfelesztés

.

Hogyan veheted igénybe még?

Ha úgy érzed inkább otthonod kényelmében fejlesztenéd magad a segítségemmel, vagy olyan távol élsz, hogy a személyes találkozó szóba sem jöhet, akkor Skype-n tudjuk áthidalni a távolságot.

Nem kell kimozdulnod otthonról, akár egy bögre kávé, vagy tea mellett, a kényelmes fotelodba süppedve beszélgethetünk.

90 perces konzultáció: 13.000 Ft (átutalással előre fizetendő)

Amire szükséged lesz :

 • 90 perc zavartalan figyelemre, ezért kérlek, ne akkorra szervezd, amikor aktív élet folyik körülötted,
 • erős internet kapcsolatra, mert a nem kielégítő szolgáltatás meghiúsíthatja a konzultációt,
 • telepített Skype alkalmazásra (az internetről ingyenesen letölthető).

.

Mi a menete a Skype konzultációra való jelentkezésnek?

 • Elküldöd a jelentkezésedet az űrlapon keresztül,
 • majd kapsz egy e-mailt, amin az összes pénzátutalással kapcsolatos adat szerepel,
 • átutalod az összeget a megadott helyre,
 • a pénz megérkezését követően egyeztetünk időpontot a konzultációra,
 • a pénz beérkezését követően küldöm a számlát.

 

Jelentkezem Skype konzultációra:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Kinek ajánlott a tudatosságfejlesztés?

A felmerülő, élethelyzetek megoldása nagy mértékben függ attól, hogy mennyire tudatosan veszel részt a folyamatban. Ha tudattalan mintáid vezérelnek, akkor az eredmény nagy valószínűséggel nem az lesz, mint ahogyan tudatos jelenléttel oldanád meg. Ezért a tudatosságfejlesztés mindenkinek ajánlott, függetlenül a spirituális nyitottság fokától. Ha úgy jobban tetszik nevezhetjük önfejlesztésnek is.

Mi a különbség a tudatosságfejlesztés és az önfejlesztés, önismereti út között?

A lényegét tekintve semmi. Mindkét fejlesztési formának ugyanaz a célja, felelősséget vállalni az életedért, meglátni, te mit tehetsz azért, hogy a helyzet megváltozzon, megismerni más szemszögeket és elfogadni, hogy a tiéd csak az egyik közülük. Eredményét tekintve sincs különbség, ugyanoda juthatsz el, a békés, boldog, harmonikus élet élvezetéhez.

Hány alkalomra van szükség, és mikortól lehet számítani látható változásra?

Ez a fejlesztési forma teljesen egyéni, így a te döntéseden múlik, milyen gyakran, és milyen hosszan veszed igénybe a segítséget. A változás intenzitása attól a munkától függ, amennyit te beleteszel. Ha csak abban a 90 percben vagy aktív, amit együtt töltünk, akkor lényegesen lassabb lesz, mintha a fókuszodat egyébként is a tudatosságfejlődésednek szenteled. Hozzáteszem, ha előbbi valósul meg, akkor nem lesz hosszú távú a kapcsolatunk.

Kombinálható-e más technikákkal?

A konzultációk során én is több technikát vetek be korlátozó mintáid felszínre hozásához, így nincs akadálya annak, hogy egyéb eszközökkel is támogasd a változást. Ugyanakkor a túl sok, esetleg egymástól eltérő információ összezavarhat, és lassíthatja a tudatosodásodat. Így arra kérlek, hogy a nyitottság mellett, mindig tedd fel magadnak  a kérdést: Amit most hallok, teret nyit, vagy éppen bezár engem?

Lehet-e bármilyen mellékhatása?

A lelki fitness egy szelíd módszer, ami persze nem jelenti azt, hogy amikor az érzelem felszínre kerül, akkor minden esetben könnymentesen megúszod a találkozást. De sohasem hagylak úgy elmenni, hogy ne éreznéd jól magad, vagy ha később jön elő valami, ne adnék segítséget a feldolgozásban. Bármi történik, én ott vagyok, és fogom a kezed.

Elhozhatom-e a barátnőmet?

Mivel  a találkozókon, olyan személyes és mély témákat érintünk, ami rajtad kívül másra nem tartozik, ezért harmadik személy jelenlétét nem támogatom, még akkor sem, ha életed minden részletét érinti.

A párom is jár hozzád. Számíthatok-e a diszkréciódra?

Az elhangzottakat minden esetben bizalmasan kezelem, ugyanúgy köt a szakmai etika és a titoktartási kötelezettség, mint bármely más segítő szakterületen.

Ha elmegyek hozzád az én problémám is olvasható lesz a weboldalon?

A weboldalon megjelenő kliensi vélemények minden esetben az érintett hozzájárulásával kerülnek ki, az általa megfogalmazott módon. Csak és kizárólag akkor kérek tőled véleményt, ha vállalod a nyilvánosságot, és természetesen olyan módon fogalmazod meg, ahogy az számodra megfelelő. Amennyiben nem szeretnéd, ezt tiszteletben tartom, ez egyáltalán nem gátolja kettőnk együttműködését.

Jelentkezem személyes/Skype konzultációra:

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[vissza-a-tetejére]

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárom