Access testkezelés tanfolyamok

Lehetőség a testedbe zárt félreműködések, nézőpontok, minták eltörlésére, és egy teljesen más valóság megélésére a testeddel

.

Változást szeretnél a tested működésében, és/vagy az életedben? Több könnyedségre, harmóniára vágysz? Érzékeled, hogy nagyobb lehetőségek vannak a testedben, mint amit jelen pillanatban megélsz? Szívesen kezelnéd magad, vagy másokat?

.

Mit választhatsz, amit eddig még nem választottál? Az Access Testkezelés ® tanfolyamok kinyitják az ajtót számodra, hogy felismerd, és tudd, amit tudsz. Hozzájárulnak, hogy nagyobb teret tapasztalj meg a testedben, kinyíljon az a végtelen kapacitás, aminek a létezéséről eddig nem is tudtál. Engedd meg a testednek, hogy megmutassa, mekkora ajándék neked. Ehhez járulnak hozzá az

 

Access Testkezelés ® tanfolyamok

 

A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked. A téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti feléd, amit nem mindig vagy hajlandó meghallani, így egyre erősebb jeleket küld, olykor elég intenzív formában. Ez a félreértelmezett intenzitás a fájdalom, hatására összehúzódsz, elveszíted azt a hatalmas teret, amiből működhetnél, és korlátozod a lehetőségeidet.

Az Access Testkezelések ® zseniális eszközök ahhoz, hogy újra megéld a magad teljességét, és abból a térűrből teremtsd az életedet, amiben minden lehetséges.

Az Accessben közel 60 féle testkezelés van, az Access Testkezelés tanfolyamok egy-egy tematikus testkezelés elsajátításáról szólnak. Minden egyes tematikus kezelés más-más területet érint, tehermentesíti a testet, mély ellazulást, a tünetek megszűnését, tudatosságot és változást hozhat. Kikulcsolják, megváltoztatják a beragadt energiákat. Úgy érzékelheted, hogy a tested felszabadul, az energiák szabadon áramolnak, és ez beindíthatja mindazt, ami korábban nem működött. Az Access Testkezelés ® feloldhatja a programozást, ami eddig visszatartotta a változást.

dandelion

 

Milyen hozzájárulás lehet neked az Access Testkezelés ® tanfolyamok?

.

Az Access testkezelések

 • hatására, tested fellélegezhet, nagyobb teret tapasztalhatsz meg a testedben,
 • támogatják az öngyógyító folyamatokat,
 • által helyre állhat a tested tiszta energetikai állapota, és tested visszatérhet eredeti működéséhez,
 • hozzájárulnak, hogy az elakadt életterületek újra beindulhassanak,
 • hatására megváltozhat a kapcsolatod a testeddel,
 • megváltoztathatják, ahogyan érzed magad a testedben,
 • által felfedezheted saját éberségedet, tudatosságodat,
 • megnyílhatsz a befogadásra, és mindarra, ami az életedben jelen van.

.

Mi a jó abban, ha megadod a testednek a lehetőséget a változásra?

Ebben a világban ha a testeddel azonosulsz, azt gondolva, hogy te a tested vagy, és ezzel lekorlátozod a lehetőségeidet, beszorítva magadat a testedbe, csak arra összpontosítva, amire a fizikai tested képes. Nem vagy tisztában a valódi erőddel.

Ha teljesen elkülönülsz a testedtől, és csak a spirituális út lebeg a szemed előtt, akkor figyelmen kívül hagyod azt a hatalmas tudást, amihez a tested által juthatsz. Ráadásul nem tudod élvezni az életed fizikai megnyilvánulásait, azokat az élményeket, amiket a tested által tapasztalhatsz meg.

Harmadik lehetőség, hogy felismered, nem vagy azonos a testeddel, ugyanakkor együttműködsz vele, hiszen a testeden keresztül az éberséged könnyebben,  meg tud nyilvánulni. A Végtelen lényed nem szorítod be a testedbe, mégis hozzájárulás a tested ahhoz, hogy felismerd mi az, ami neked működik, ami számodra nagyobbat teremt egy helyzetben, továbbá hogy felismerd mindazt, ami nem hozzád tartozik. És nem mellesleg a tested csodás megélésekhez juttat azáltal, hogy használod, és megéled az élet azon ajándékait, amit test nélkül nem tudnál megtapasztalni.

Mindaz, amit a testedben berögzítettél, akadályoz abban, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél, hogy végtelen potenciálod felismerd, és megnyilvánítsd. De mindez az Access Testkezelések ® segítségével megváltoztatható!

Ha megadod a testednek a törődést, kiteljesedett, örömteli életet élhetsz. Ha együttműködsz a testeddel olyan iránytűt kapsz, ami mindig megmutatja neked mi a lehető legnagyobb hozzájárulás az életedhez!

relaxáló nő

.

Hogyan zajlanak az Access Testkezelés tanfolyamok?

A képzések (Facelift és az MTVSS kivételével) 3 órásak, melyek során egy kezelést ajándékozol, és egy kezelést fogadsz. Könnyen lehet, hogy már ez alatt elindulnak a változások a testedben és az életedben, és könnyedséget tapasztalsz. Miközben adod és kapod a kezeléseket, elsajátítod az adott energetikai kezelést, amit azonnal használni is tudsz. Kezelheted vele a barátaidat, családtagjaidat, gyermekeidet, de akár szolgáltatási palettádat bővítve, klienseidet is, sőt magadon is futtathatod. Minden egyes kezelés más-és más lehetőséget teremt, és imádni fogja a tested!

A képzés során az adott témával kapcsolatban felmerülő kérdések és felvetések kapcsán szóbeli tisztításokat is futtatunk. Érdemes figyelembe venni, hogy ha hívást érzel, akkor van ott neked valami, ami hozzájárulhat életed kiteljesítéséhez, a tested működésének harmonizáláshoz.

A tanfolyam elvégzéséről nemzetközi oklevelet kapsz, ami igazolja, hogy az adott Access Testkezelés® kezelőjévé váltál, és ha szeretnél hivatalosan is kezelhetsz.

A tanfolyamokon hanganyagot és jegyzetet kapsz!

 

Milyen területekre vannak testkezelések?

.

 • immunrendszer erősítése,
 • stresszoldás,
 • test egyensúlyi állapotának helyreállítása,
 • szervrendszerek működésének optimalizálása, (látás, hallás, emésztés, idegek, légzés, csontok, ízületek, izmok, gerinc, nyirok, hormonok, bőr, nemi szervek stb.)
 • diszharmonikus minták eltörlése,
 • testbe zárt nézőpontok, lemásolt minták tisztítása,
 • álmatlanság,
 • rugalmasság helyreállítása,
 • energetikai ránctalanítás, öregedés,
 • szex és párkapcsolati problémák,
 • és még sok más.

Ez egy összefoglalt (bár nem teljeskörű) felsorolás, egy-egy adott tematikus Testkezelés tanfolyam célirányosan, az abban meghatározott területekre ajánlott! (Például látásproblémákra, a Látáshelyreállítás tanfolyam, immunerősítésre az MTVSS, ránctalanításra a Facelift stb.) Részletesen keresd az aktuálisan meghirdetett tematikus tanfolyamoknál!

A közel 60 féle testkezeléssel hatékonyan kulcsolhatók ki a testbe zárt feszültségek, diszharmónia, stressz, befixált nézőpontok, és mindaz, ami a test egyensúlyi állapotát akadályozza. A kezelések a test energetikai állapotára hatnak, nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt, orvosi ellátást, a gyógykezelést.  Én, mint facilitátor veszek részt a folyamatban, nem állítok fel diagnózist, és nem garantálok bármilyen fizikai, mentális, érzelmi, spirituális, vagy pénzügyi eredményt.

access testkezelés tanfolyamok

.

Kinek való az Access Testkezelés ® tanfolyam?

.

Neked való, ha:

 • szeretnél változást az életedben,
 • hajlandó vagy fogadni azt az ajándékot, amit a tested kínál neked,
 • felismerted, hogy a saját változásod, az egyensúlyod helyreállítása a kezedben van, rajtad múlik,
 • több térre, éberségre, tudatosságra, harmóniára vágysz.

 

Ki tartja az Access Testkezelés tanfolyamokat?

benedek krisztinaBenedek Krisztina Access Bars és Testkezelés facilitátor, a tudatos és örömteli életre vágyók mentora vagyok, 2006 óta járom a tudatosodás útját. Számos technikát elsajátítottam (Pranic Healing, SVT, Holistic Pulsing, Reconnective Healing, Reconnection, Schüssler arcdiagnosztika, ThetaHealing, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Bars, Access Testkezelések) többnek az összes modulján végig mentem, így a teljes tudásanyagot megtanultam, és azóta is képzem magam. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosságfejlesztés során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden, amiről beszélek, mindent, amit használok a konzultációim során, azt magamon teszteltem. Nem tetszelgek a guru szerepében, hiszen én is folyamatosan fejlesztem magam, járom az utam és minden élethelyzetben igyekszem tudatos lenni. Ez nekem sem sikerül mindig, vannak gödreim, amibe belelépek, éppen ez adja meg számomra azt a felkészültséget, mellyel biztos kézzel facilitállak.

 

A számos technika, amivel életem során találkoztam, rengetek tapasztalathoz segített hozzá, mindegyik hozzáadott az életemhez, és a bennem zajló változáshoz. Az Access Consciousness ® az Access Bars® és az Access Testkezelések ® tágította ki leginkább számomra a teret, és erősített meg abban, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel és végtelen teremtő erővel rendelkezem. Olyan eszközzé vált számomra, amit nap, mint nap használok, és őszintén ajánlok neked is!

 

Mekkora befektetés egy tematikus Access Testkezelés ® tanfolyam?

Access Testkezelés ® tanfolyam befektetése önmagadba (Facelift kivételével): 24.000 Ft.
Ismétlőknek, és 16-17 éves korig: 12.000 Ft.

Facelift tanfolyam befektetése önmagadba: 55.000 Ft
A tanfolyamon résztvevő felnőttel érkező gyermeknek 15 éves korig ingyenes.

 

Mikor, hol, milyen témában lesznek a következő Access Testkezelés ® tanfolyamok?

Időpontja: (A testkezelés nevére kattintva részletes információk érhetők el)

 

 

2019. hamarosan 09.30-16.30  Facelift – energetikai ránctalanítás
Dunakeszi (pontos címet jelentkezés után küldök)
Előzetes bejelentkezés szükséges! Jelentkezési határidő: március 27. 20.00 óra

A hétvégi tanfolyamokra ha Budapestről, vagy más vidéki városból jönnél, és nem kocsival közlekedsz,
akkor igény esetén megoldható Dunakeszire szállításod kisbuszunkkal.
A Nyugatinál és Újpest Városkapunál tudsz beszállni, és oda is viszünk vissza a tanfolyam végeztével.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges! Kérlek, ha jelentkezel és mégsem tudsz eljönni, tisztelj meg azzal, hogy ezt jelzed felém!!!!

Bejelentkezés: a jelentkezési űrlapon (lent)

Más időpontban, vagy helyszínen (akár vidéken is) szeretnél tanfolyamot? Jelezd felém, és egyeztessük a lehetőségeket!

Kérlek a jelentkezési űrlapon mindenképpen tüntesd fel, hogy melyik tanfolyamon szeretnél részt venni!

 

Adatkezelési tájékoztató itt>>

[vissza-a-tetejére]

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárom